DUFFMAN PVP V2 SACMALIĞI (Nukleer_Sizinti)

Bisa

Zombi Katili
Mesajlar
168
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
46
Puanları
0
Evet ben duffman pvp de admindim nickim Nukleer_Sizinti zaten beni bilenler bilir serverde iyi anti hack plugini yokken 2 3 aya yakin serverda gunluk 6 saatden fazla ilgileniyordum ki bügün v2 geçmiş diğer yetkili arkadaşlarda beni biliyordu Aytaçla (kurucu) çok iyi arkadaşımdı hiçbir suçum yok ne kiyak nede kinle birini banladim emek yoksa ekmekte yok diyor server bakmak üzere iken yardimda ettim hiçbir iş yapmayan oplar varken neyse siz siz olun sakin arkadaşlariniza güvenmeyin tek dertleri paraymış artik op verselerde almıcam !
 


Bisa

Zombi Katili
Mesajlar
168
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
46
Puanları
0
Kardeşim adam bildiğim kadarıyla egoist bir youtuber. Bunu çok geç farketmiş olman kötü , aynı şey Nz_LetsPvP nin başına geldiğinde susmayacaktınız.Adminleriniz (Seni bilmem ama) tüm bildiğim serverlar o server mış gibi skype a çekip hile aradılar, bir şey bulamayınca da hadi abim bir daha olmasın işte banlarsam kótü olur , böyle yapıyorsunuz sonra bide ağlamanızı çekiyorum falan diyorlardı. O olaydan sonra adminin adını alıp facebook ta arattım ve hiç şaşırtıcı olmayan bir şey gördüm. O ne mi? Admin 12 yaşında ve 1.45 anca vardı. Bunları saymassak zaten herkes hileydi farkında değil misiniz? Saat 00:00 dan sonra adamlar fly açıp , 6 blok uzaktan aurayla vuruyorlardı.
Ben o zamanlar sadece Moddum plugin ekliyemezdim skype konuşmalarında var ben sürekli sikayet ediyordum bunlar para için faction lapisli server açtılar ben sadece moddum admin olduktan sonra pasazade37 Quaschene ItzERenPlayz i tanıyordum diğer yetkililer girmiyordu tanımadığım en az 10 op vardı. Yani hackleri engellemek için ben yapmam gerkeni yaptım anti hack geldikten sonra benim opumu aldırlar v2de banladırlar
 

Üst