Durmak Yok Yola Devam!! Adv Map [İlk Haritam] (İsim Değişti)

ekrkllc38

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bu Yaz çok sıkıcı geçiyordu bende Eğlenmek için bir Adv map yapmak istedim.Bu benim ilk mapım olduğu için çok sayıda hatamız var ve mapı mecburiyetten dolayi kısalttık. Bu yüzden dolayı Kusura Bakmayın. :)Eleştirilere Açığım.Fazla Uzatmadan Resimler:
Kuş Bakışı:
2013-06-20_21.34.59.png

Başlangıç:
2013-06-20_21.41.56.png

2013-06-20_21.41.50.png
Parkur:

2013-06-20_21.42.02.png
Daha Fazlası İçin Mapı İndirin :) Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Emeği Geçenler: _ABSCLACHTER_ ve Skulmad8(ben :) ) Arkadaşlar V2 çıktı!! forum linki : https://forum.gamer.com.tr/threads/durmak-yok-yola-devam-v2-asla-pes-etme-isim-değişti.105186/

ekrkllc38

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O kadar uğraşmıssın emek vermişsin,tabii ki süper olmuş.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim Gerçekten beğendiyseniz V2 çıkmalı sizce :)[DOUBLEPOST=1371767136,1371767068][/DOUBLEPOST]Bu arada Bu Mapda Sadece ben değil abimin yani _ABSCLAHCTER_'nin (gerçekte abim) de emeği çoktur. :)

davounn

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumunuz için çok teşekkür ederim Gerçekten beğendiyseniz V2 çıkmalı sizce :)[DOUBLEPOST=1371767136,1371767068][/DOUBLEPOST]Bu arada Bu Mapda Sadece ben değil abimin yani _ABSCLAHCTER_'nin (gerçekte abim) de emeği çoktur. :)
Evet çıksa iyi olur ama daha uzun ve sürükleyici olsa daha iyi olur :)

ekrkllc38

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Önerilerinizi Dikkate alacağız öneri için teşekkür ederiz başka önerilerinizi yazarsanız onlarıda yapmaya çalışırız :)

dferaw15

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Haritayı İndirdim.Arkadaşımla şimdi serveri kurup Multiplayerde oynayacağız :)

ekrkllc38

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
V2'nin yarısındayız abimle birlikte gece boyunca çalıştık labirent acaip zor olacak :) bu arada map çok uzun olacak ve yeni sistemler eklendi :)

Erdem4

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar İsim benden çalıntı ! sadece 1-2 şey farklı benimkinden biraz uzun.Belkide çalıntı değildir bilemem ama forumu takip etmeni öneririm ! .

ekrkllc38

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar İsim benden çalıntı ! sadece 1-2 şey farklı benimkinden biraz uzun.Belkide çalıntı değildir bilemem ama forumu takip etmeni öneririm ! .

kardeşim evet ismini görmedim bunun için özür dilerim en kısa zamanda değiştiririm fakat sen benim mapı indirdindemi konuşuyorsun 1 tek blok bile ayni değil be! ne sen benden nede ben senden alıntı yaptım sadece isimler aynı fakat seninde güncellemen gerekirdi konuyu çünkü forumu 7/24 takip ediyorum fakat geç kalkıyorum :)[DOUBLEPOST=1371812318,1371812201][/DOUBLEPOST]Birkeresinde benimki sadece yürümek ile ilgili ve karşına çıkan engelleri aşmakla seninki ile benimkinin bi kere türleri farklı bende hikaye bile yok (nedeni sadece yürümekten ibaret olduğu için)[DOUBLEPOST=1371812485][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1371826913][/DOUBLEPOST]https://forum.gamer.com.tr/threads/durmak-yok-yola-devam-v2-asla-pes-etme-isim-değişti.105186/

V2 Çıktı!!!!!!