Duvar Kağıdı Arşivim - By KadirBerk

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum arkadaşlarım !

Bu kez başka bir işe kalkıştım ve sizler için basit/küçük bir duvar kağıdı arşivi hazırladım.
Şahsi olarak kendim de kullanıyorum.
Tam 33 adet 1920x1080 çözünürlükte duvar kağıdından oluşan arşivimin boyutu ise 15,9MB.
Özel sebeplerden dolayı turbobit'e yükledim kusuruma bakmayın.
Örnek olarak 5 tane paylaşmaz isek olmaz tabii :D

Bunları nasıl Kullanabilirim ?(Windows 7/8):
1-İndirdiğiniz .rar dosyasına sağ tıklayın.
2-"Buraya Çıkar(Extract Here)" seçeneğini seçin ve dosyaların çıkarılmasını bekleyin.
{Bu kısım tek duvar kağıdını kullanmak isteyenler içindir.}
2.1-Klasöre girin.
2.2-Kullanmak istediğiniz duvar kağıdına sağ tıklayın.
2.3-"Masaüstü Arkaplanı Olarak Ayarla" seçeneğini seçin.
2.3-Duvar kağıdınız kullanıma hazır !
{Bu kısım tek duvar kağıdını kullanmak isteyenler içindir.}
3-Fareniz(Mouse) ile masaüstüne sağ tıklayıp "Kişiselleştir" seçeneğini seçiniz.
4-Sol alttaki "Masaüstü Arka Planı" seçeneğini seçin.
5-"Gözat" seçeneğini seçerek çıkarttığınız duvar kağıtlarının konumunu belirtin.
5.1-İsterseniz ortada bulunan seçtiğiniz konuma ait fotoğraflardan kullanmak istemediklerinizin üzerindeki tik işaretini kaldırabilirsiniz.
6-Süresini ve konumunu ayarlayıp "Değişiklikleri Kaydet" seçeneğine tıklayarak duvar kağıtlarımızı aktif hale getiriyoruz.

"Dipnot: Duvar kağıtları şahsıma ait olmadığından dolayı konu yeri doğrudur. Fan çalışmaları bölümü kişisel çalışmalar içindir !"
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VirüsTotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İyi forumlar...

YagizCanErtürk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben açık renkli duvar kağıtlarını sevmiyorum nedense.Nedenini sorarsanız masaüstündeki dosyaların isimleri fazla belli olmuyor.Koyu duvar kağıtları her ilk zaman tercihim olmuştur.
Sizlere en çok sevdiğim 2 duvar kağıdımı paylaşıyorum.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben açık renkli duvar kağıtlarını sevmiyorum nedense.Nedenini sorarsanız masaüstündeki dosyaların isimleri fazla belli olmuyor.Koyu duvar kağıtları her ilk zaman tercihim olmuştur.
Sizlere en çok sevdiğim 2 duvar kağıdımı paylaşıyorum.

İlk fotoğrafın tam söylediğine uymadığını belirtmek isterim. Onun dışında benim zevkim siyah, bu yüzden benim arşivim :) Ancak yine de doğa resimleri var ve bunlar da açık renkli :)