S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Zorlu bey hergün profil fotosu değişiyorsunuz? Grubuma beklerim.Atari candir gerisi heyecandir <3
Telephone mode activated
Zorlu bey hergün profil fotosu değişiyorsunuz? Grubuma beklerim.Atari candir gerisi heyecandir <3
Telephone mode activated
Ayıp la bende her gün profil fotomu değiştiriyorumZorlu bey hergün profil fotosu değişiyorsunuz? Grubuma beklerim.
ben duck hunt u seviyordum .Benim atarimde ki en sevdiğim oyun bir samurai oyunuydu ağaçtan ağaca atlıyordun tırmanıyordun ninjaları öldürüyordun hatta en önemlisi kaçırılan kör sevgilini kurtarmaya çalışıyordun.Günlerce uğraşmıştım ve sonunda da o oyunu bitirmiştim B)
Fena derecede oynayasim geldi geceyim bilgisayara bitirene kadar oynayacagim.Heyecan dediğin de aklıma contra oynarken oynayan bizlerde sağa sola öne yukarı aşağı eğilip dururduk![]()
Ataride hiç bitiremedim ama tablette 3 kere bitirdim B)Fena derecede oynayasim geldi geceyim bilgisayara bitirene kadar oynayacagim.
Telephone mode activated
Ben abimlerin günde 5 kere mario'yu bitirdiğini bilirimhey gidi günler... az mı atari oynardık be. super marioyu kaç kere bitirdim.
Ben abimlerin günde 5 kere mario'yu bitirdiğini bilirimhatta onlar oynarken bile izledim gözümün önünde durmadan 8 kere bitirdiler.