Duygulandım bir efsane bozuldu

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar biliyorsunuz ki 3310 bir efsanedir.
Ama FullMag adlı bir kanal buna hakaret ediyor işte video
Tek tesellim merminin 3310'a çarptıktan sonra doğrultudan yamulması.
Hala gönlümüzde.
#3310'aSahipCikalim
Ve yorumları az ingilizceniz varsa teoriye göre bir nokiayı anca başka bir nokia materyali delebilir diyorlar.
Ya da photoshop :(

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
3310 da neymiş?
Günde iki kere Samsung Galaxy 3 Tabletimi yere düşürüyorum. Bir keresinde arkadaşların yanına götürdüğümde üç metrelik balkondan ilk önce arabaya, sonra da betona çakıldı. Çatır çatır çalışıyor valla.
Daha da iyisi ise LG P-970 model telefonum. Bir bisiklet üzerinden geçti, daha sonra alıyım derken yanlışlıkla ayağım çarptı ve başka birisinden tekme yiyip 4 metre ötedeki duvara sesi yankı yapacak şekilde çarptı. Çatlak yok. Ama yüzünde bir çizik var. :(

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
3310 da neymiş?
Günde iki kere Samsung Galaxy 3 Tabletimi yere düşürüyorum. Bir keresinde arkadaşların yanına götürdüğümde üç metrelik balkondan ilk önce arabaya, sonra da betona çakıldı. Çatır çatır çalışıyor valla.
Daha da iyisi ise LG P-970 model telefonum. Bir bisiklet üzerinden geçti, daha sonra alıyım derken yanlışlıkla ayağım çarptı ve başka birisinden tekme yiyip 4 metre ötedeki duvara sesi yankı yapacak şekilde çarptı. Çatlak yok. Ama yüzünde bir çizik var. :(
Ozaman sen bir camiye git şu profil fotoğrafını değiştir cinsel organın yokmuş gibi yaşa ki bu şansın kaybolmasın

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ozaman sen bir camiye git şu profil fotoğrafını değiştir cinsel organın yokmuş gibi yaşa ki bu şansın kaybolmasın
Şu anki halimden memnunum, çünkü bu iki olay zaten ben Cnbt iken gerçekleşti. Aynı gün duş aldıktan sonra tabletin üzerine su döküldü ve artık kullandığım sırada şarjda olmazsa 17 dakika *rekor zaman* Zar zor dayanıyor. :(
Yani gusüllü iken daha kötü durumlardayız. :/

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Şu anki halimden memnunum, çünkü bu iki olay zaten ben Cnbt iken gerçekleşti. Aynı gün duş aldıktan sonra tabletin üzerine su döküldü ve artık kullandığım sırada şarjda olmazsa 17 dakika *rekor zaman* Zar zor dayanıyor. :(
Yani gusüllü iken daha kötü durumlardayız. :/
Ozaman Allah sana bu şansı vermiş sonrasını koy vermiş .d

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ozaman Allah sana bu şansı vermiş sonrasını koy vermiş .d
Asıl sorun o değil. Bütün iyi hatıralarım, şans oyununda çektiğim bir kart ya da attığım bir zar, bilgisayardaki kasma sorunu, Minecraft'ta elmas bulma oranım, İnternetin çekmesi, hepsi cnbt iken yükseliyor ve bu yüzden hayatımın genelini bu şekilde yaşamayı planlıyorum
:I

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telefon hala sağlam garip kısmı (değil, şu an 3310 dan bahsediyorduz :).). Sadece dış kaplaması gitti. Eğer bir pil falan takarsak çalışır gibi duruyor (ehh... Maybe...).