Duyguları ile Satıcılar ! [Fikir]

Fikir güzel midir ?

• Güzel.

Kullanılan: 17 89.5%
  • Güzel değil.

Kullanılan: 2 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    19

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Zaten bukkit'e koyarım, Türkiye'deki RPG anlayışını çoğu kişi biliyor.

Quack para* :([DOUBLEPOST=1435851209,1435841011][/DOUBLEPOST]Bu arada fikiri olanlar varsa ekleyebilir* (Yapabilecekse tabii*)
Mount&Blade de lordlarla dostluğumuzu kullanıp bir eşy isteyebiliyoruz(tabii ilişki düşüyor) satıcılarla ilişkimizi kullanarak altın isteyebilsek olabilir

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence olmaz pek dialog eklenebilirse güzel olur ama mesela Konuşma yeteği olsun oyuncularda para karşılığında yükseltilsin seviyesi ve köylü ile alışveriş yaparken bu şans kullanılsın bedava item gelme şansı olsun güzel olabilir

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence olmaz pek dialog eklenebilirse güzel olur ama mesela Konuşma yeteği olsun oyuncularda para karşılığında yükseltilsin seviyesi ve köylü ile alışveriş yaparken bu şans kullanılsın bedava item gelme şansı olsun güzel olabilir
Köylüler bize dostluğumuza veya düşmanlığımıza göre hitabet etse biz de onlarla konuşabilsek bi kaç cümleden birini seçip, hitabet yeteneğimiz yükseldikçe daha ikna edici cümleler gelse muhteşem bir şey olur ama yazması da muhteşem uzun sürer

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Köylüler bize dostluğumuza veya düşmanlığımıza göre hitabet etse biz de onlarla konuşabilsek bi kaç cümleden birini seçip, hitabet yeteneğimiz yükseldikçe daha ikna edici cümleler gelse muhteşem bir şey olur ama yazması da muhteşem uzun sürer
Öyle bir şey zaten Fallout serisinde var :D

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Diyalog eklemeyi düşündüm ama ne olsun ki adam her konuştuğunda yükselmesin, bunu bulamadım ;-;
İkna etme şeysi beni aşar biraz (aslında aşmaz ama genişledikçe genişler bu, sonra yok şunu yapayım yok bunu yapayım falan filan*)[DOUBLEPOST=1435857234,1435857164][/DOUBLEPOST]
Mount&Blade de lordlarla dostluğumuzu kullanıp bir eşy isteyebiliyoruz(tabii ilişki düşüyor) satıcılarla ilişkimizi kullanarak altın isteyebilsek olabilir
Bir şey istemek biraz fazla şey kaçabilir, altın istemeyi belki yapabilirim*

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Havalı B), Güzel ^_^ Cool B) Bir plugin Olacağına İnanıyorum :)
Yapmanda Başarılar En Kısa Zamanda Bekliyorum :D Bunları Görmeyeli Çok Oldu :)

Son düzenleme: