Duyguları olan robot, Pepper!

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçen gün aklıma bir şey takıldı. Tamam robotlar insanlara hizmet için yapıldı, insanlar robotları kullanıyor. Peki neden bir duygusal robot yapmıyayım? Duyguları olan bir robot yapmaya karar vermiştim ki 6 ay gecikmişim. Zaten ben yapana kadar 6 aydan fazla olurdu. Bir araştırma sonucum Duyguları olan robot olduğunu keşfettim.
İlk amacım robotların hizmetten çok bir dost olmasıydı... yani:
-Kimseye güvenmiyorum! (İnsan)
*Peki efendim! (Robot)
gibi bir konuşma yerine;
-Kimseye güvenmiyorum!
*Bil ki ben kimse değilim! diyen bir robot daha iyi olur.

Her neyse asıl olay şu;
(18 Haziran 2016)

Japonları sevmemin başka bir nedeni daha -_-

HEYT BE! PEPPER BE! YAŞA BE!

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sonra... Robotlar insanların öfkelerini görecek ve bu durumun iyice tehlikeli bir hâl olduğunu algılayacaklar. Devamında...
Robotlar insanlığı kontrol altına alacak ve dünya robotların kontrolüne geçecek.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonra... Robotlar insanların öfkelerini görecek ve bu durumun iyice tehlikeli bir hâl olduğunu algılayacaklar. Devamında...
Robotlar insanlığı kontrol altına alacak ve dünya robotların kontrolüne geçecek.
Robotlar hakkında bilgisi olmayan birinin söyliyebileceği bir şey...
Kısaca açıklamam gerekirse anlaşılan 3 robot yasasını bilmiyorsun;

1) bir robot bir insana zarar veremez ya da bir insanin zarar gormesine seyirci kalamaz
2) bir robot 1. kuralla celi$medigi surece bir insanin emirlerine uymak zorundadir.
3) bir robot 1. ve 2. kuralla celi$medigi surece kendinin zarar gormesine izin veremez.

sokrates confirimed
Hmph? Why? I can't understand Why socrates?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7

1) bir robot bir insana zarar veremez ya da bir insanin zarar gormesine seyirci kalamaz
2) bir robot 1. kuralla celi$medigi surece bir insanin emirlerine uymak zorundadir.
3) bir robot 1. ve 2. kuralla celi$medigi surece kendinin zarar gormesine izin veremez.

Bir de 0. kural vardı sanırım sonradan eklenen*
Bu arada robotdan önce uçan araba çıkacak dronelar sayesinde*

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

evrim teorisi :D biraz araştırırsan anlarsın :D

Emre

JAVA <3
En iyi cevaplar
0
Duyguları olan bir robot 'öfke' duygusu neden barındırmasın yaptığımız haraketler ona yavaş yavaş batmaya başlıcak ve sonuna bizi yok etmek istiyecek.!