Dynamic-Lights-Mod Çalışmıyor!

Lykia16

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak umarım biliyorsunuzdur çözümü ve umarım cevaplarsınız.
Ben OyunGezer'de seri çeken alp abinin terrafirmacraft mod packini indirdim bütün modlar çalışıyor fakat Dynamic-Lights-Mod çalışmıyor çalışmıyor dediğim mod listesinde gözüküyor ama meşale elimdeyken ortalığı aydınlatmıyor çözümü bilen varsa lütfen cevaplasın. İyi forumlar.

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Modlardan bak DynamicLights modu varmı varsa ve oyunda çalışmıyosa ya L tuşuyla aktif edebilirsin yada kontrollerden bakıp ona göre tuşunu kullanabilirsin

esaytekin

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sorunu şöyle çözdüm...
terrafirmacraft:Torch yazısını aşağıda vereceğim dosya isimlerinin gereken satırlarına yazarsanız sorun çözülecektir.
.minecraft klasörü içindeki config klasörüne girin.
DynamicLights_dropItems, DynamicLights_otherPlayers and DynamicLights_thePlayer dosyalarını not defteriyle açın.
DynamicLights_dropItems daki satır altta;
S:LightItems=torch,glowstone=12,glowstone_dust=10,lit_pumpkin,lava_bucket,redstone_torch=10,redstone=10,golden_helmet=14
DynamicLights_otherPlayers daki satır altta;
S:LightItems=torch,glowstone=12,glowstone_dust=10,lit_pumpkin,lava_bucket,redstone_torch=10,redstone=10,golden_helmet=14
DynamicLights_thePlayer daki satır altta;
S:LightItems=torch,glowstone=12,glowstone_dust=10,lit_pumpkin,lava_bucket,redstone_torch=10,redstone=10,golden_helmet=14,golden_horse_armor=15
satırlarındaki torch yazısını terrafirmacraft:Torch yazısı ile değiştirin...
kaydetmeyi unutmayın. Her bir dosya için ayrı ayrı yapın...
Daha sonra oyunu oynamaya devam edin kolay gelsin.
Ben denedim sorunu çözdüm. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İyi oyunlar...