Dynamicban Banlama,Kickleme,Muteleme Plugin Rehberi

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Merhaba Arkadaşlar Bu Gün Sizlere DynamicBan Pluginini Anlatacağım.
  • Öncelikle DynamicBan Plugin ini Biraz Türkçeleştirdim.
  • - dynamicban.* --------------------> Bu Permi Verdiğiniz Zaman Tüm Komutları Eklemiş Olursunuz.
  • - dynamicban.ban.player ----------> Oyuncuya /banplayer Komutunu Ekler.
  • - dynamicban.tempban ------------> Oyuncuya /tempban Komutunu Ekler. (Süreli Ban Atabilirsiniz Aynı Mutedeki Gibi!)
  • - dynamicban.tempban.ip ------------> Oyuncuya /tempbanip Komutunu Ekler. (Süreli Ban Atabilirsiniz Aynı Mutedeki Gibi!)
  • - dynamicban.ban.ip ---------------> Oyuncuya /banip Komutunu Ekler.
  • - dynamicban.unban.player --------> Oyuncuya /unban Komutunu Ekler.
  • - dynamicban.unban.ip ------------> Oyuncuya /unbanip Komutunu Ekler.
  • - dynamicban.mute ----------------> Oyuncuya /mute Komutunu Ekler.
  • - dynamicban.unmute -------------> Oyuncuya /unmute Komutunu Ekler.
  • NOT: Mute veya Süreli Ban Atarken Ban Şu Şekilde Atınız --> /mute [Oyuncuİsmi] [Zaman] - /tempban [Oyuncuİsmi] [Zaman]
  • [Zaman] Yazdığım Bölüme Şu Şekilde Yazmalısın.
  • 1s ------------> Saniye
  • 1m -----------> Dakika
  • 1h ------------> Saat
  • 1d ------------> Gün
  • Olarak Ayarlıdır Ve Örnek Bir Mute Atma ve Ban Atma:
  • /mute Lapynours 5m ------------>Kendimi 5 Dakika Sustururdum :)
  • /tempban Lapynours 5m -------->Kendimi 5 Dakika Banladım :)
  • /tempbanip Lapynours 5m ------> Kendimi 5 Dakika IP Banladım :)

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Konu duzeni bozuk detay olarak anlatılmamış biraz daha düzenli yapın derim...

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Eyer diğer konuları bi ineclersen anlayacaksın
Açılan konunun diğer konularla bağdaştırılması yanış. Bir köşe yazarı başka bir köşe yazarının yazılarına bakarak söyleşi yazsa, farklı farklı gazeteler olmazdı. Herkesin kendi stili tarzı olmalı. Sunucu işleriyle ilgilenen birçok kişinin işine yarayabilecek bir konu olmuş, sunucusuna plugin yükleyecek biri için (bence) 3 şey lazım; pluginin varlığından haberdar olması, pluginin güncelliği ve permission bilgisi. Bunlar konuda yeterince belirtilmiş.
(Ha bir de, konu sahibine içerik ile ilgili bilgi, hata, eksiklik bildirilecekse bu özel mesajdan yapılmalı. şu an özel mesaj atamıyorum nedense o yüzden buradan yazdım bunu. Herkes için söylüyorum, her forumda olan bir kuraldır bu, konu dışı mesajlar muhattabına özel mesaj ile gönderilir, konu baltalanmaz böylece.)

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Açılan konunun diğer konularla bağdaştırılması yanış. Bir köşe yazarı başka bir köşe yazarının yazılarına bakarak söyleşi yazsa, farklı farklı gazeteler olmazdı. Herkesin kendi stili tarzı olmalı. Sunucu işleriyle ilgilenen birçok kişinin işine yarayabilecek bir konu olmuş, sunucusuna plugin yükleyecek biri için (bence) 3 şey lazım; pluginin varlığından haberdar olması, pluginin güncelliği ve permission bilgisi. Bunlar konuda yeterince belirtilmiş.
(Ha bir de, konu sahibine içerik ile ilgili bilgi, hata, eksiklik bildirilecekse bu özel mesajdan yapılmalı. şu an özel mesaj atamıyorum nedense o yüzden buradan yazdım bunu. Herkes için söylüyorum, her forumda olan bir kuraldır bu, konu dışı mesajlar muhattabına özel mesaj ile gönderilir, konu baltalanmaz böylece.)
Haklısınz fakat eminimki forum üyeleri daha detaylı 'resimli' daha düzenli bir konu olmasını isteyecektir fakat sizin dediklerinize katılmıyorum değil

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısınz fakat eminimki forum üyeleri daha detaylı 'resimli' daha düzenli bir konu olmasını isteyecektir fakat sizin dediklerinize katılmıyorum değil
Resim eklemeye çalışıyorum 25 resimli bir konu açıcaktım resimler ımg olarak geliyo resim gözükmüyo o yüzden kafayı yedim .[DOUBLEPOST=1439299607,1439299571][/DOUBLEPOST]
Yorumunuz İçin Teşşekür Ederim

İyi forumlar