E.A Sports Canada - Need for Speed - The Sims "Gittikçe Kötüye Gidiyor!" (SSGAMES)

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Bildiğiniz gibi arkadaşlar EA Canada Need for Speed gibi oyunların yapımcısıydı. Bir süreden sonra artık oyunları çok kötüye gitmeye başladı. Artık oyun Need for Speed Carbon'dan sonra bütün oyunları çok kötüydü. Artık dikkat ederseniz Singleplayer'a hiç önemsemeyip full Multiplayere odaklanıyor. Sokaktan araba almalar, rastgele yarışmalar felan. Ama Rivals'in multiplayeri fealn çok iyi hatta artık o kadar sardıki multiplayer artık Need for Speed: World bile çıktı. Bir Need for Speed: Most Wanted (2005) oyuncularını toplasınız Need for Speed: Carbon'daki sonraki oyunların hepsinin 2 katı eder. Ve artık bir sürü oyun şirketi EA'yı kınamakta. Artık bu kadar Multiplayer odaklı oyunlar yapmak biraz oyun dünyasını kirletti. Nerdeyse oyun dünyasını %76 kadarını E.A oyunları oluşturmakta. Sims serisi ise hiç oynamadığım için bilmiyorum fakat herhalde yine ondada kötüye gidiyordu. Electronic Arts sanırım Canada tarafını çıkarmak zorunda kalıcak. Bakalım iyi bir oyun bekliyoruz.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Katılmıyorum.Sonuçta NFS: Undercover gibi Diğer Oyunları Multiplayer'e Odaklı Değil.

Bu Arada NFS: MW Hastasıyım <3

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İş NFS'ye gelince hocam Underground 1-2 ve MW dışında başarılı oyunu olduğunu düşünmüyorum. Ya da en azından onların başarısını yakalayacak başka bi oyunu. Arabalara neredeyse hiç ilgi duymayan biri olmama rağmen bu bahsettiğim 3 oyun bana kendilerini deli gibi oynattırdılar zamanında

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ubisoft İle EA...Bu İki Firmadan Oyun Almazsak Belki Düzgün Oyun Yaparlar.Malesef Artık O Eski İyi Firmalar Yok...Onlar Artık "Paramatik"...
Ubisoft rezalat(bilerek yazdi), ea ise arada sirada guzel oyunlar cikarmiyor degil ama :( valve a da paragoz derseniz artik :/
Katılmıyorum.Sonuçta NFS: Undercover gibi Diğer Oyunları Multiplayer'e Odaklı Değil.

Bu Arada NFS: MW Hastasıyım <3
Oha undercover oynayan buldum :( oyunun yarisina kadar geldim sonra pc coktu format attik unuttum. Ama grafiksel olarak cok hos bir oyundu :(

Underground 1/2 , undercover ve carbon oynadim ve bence 4 oyunda cok guzeldi :(

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Ubisoft rezalat(bilerek yazdi), ea ise arada sirada guzel oyunlar cikarmiyor degil ama :( valve a da paragoz derseniz artik :/

Oha undercover oynayan buldum :( oyunun yarisina kadar geldim sonra pc coktu format attik unuttum. Ama grafiksel olarak cok hos bir oyundu :(

Underground 1/2 , undercover ve carbon oynadim ve bence 4 oyunda cok guzeldi :(
Bildiğim Kadarıyla NFS'nin İlk İyi Grafikli Oyunuydu.
Bende Yarısındaydım fakat Format attım Sonra CD'yi Bulamadım.İnternetten Crack İndirdim (Orjinali Kaybettim bir şey diyemezsiniz ._. )

Selcukral

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
NFS nin MW den sonra en iyi single oyunu the run bence gerisi fasa fiso

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Ubisoft "The crew" oyunu ile şuanda EA'yı altüst etti. Zaten uzun süredir bir yarış oyunu çıkartmıyordu EA. şu an nasıl bir performans çıkartacak konuşulur