E3 2017 Ubisoft Sunumu Başladı!

DeCobray

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar, yaklaşık 45 dakika önce sunum başladı. Etkinliğin başı oldukça eğlenceli geçti. Etkinlik başında
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
duyuruldu. Şahsen duyurulan Mario oyununu ben oldukça beğendim. Ayrıca
ve duyuruyla birlikte sinematik video yayınlandı. Tüm bunların yanı sıra gemi savaşlarını sevenlere de güzel bir haberimiz var,
oyunu da duyuruldu. Ayrıca
oyunu da E3 2017 sırasında Ubisoft'un yaptığı basın konferansında duyuruldu. Tüm bunların yanı sıra
için iki adet yeni video yayınlandı. Bunlardan birisi
olup herkesi heyecanlandırırken yayınlanan diğer video ise daha önceden yayınlanmış kısa videolar gibiydi.

Konu güncellendi.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Assassin's Creed serisinden çakma olan korsan temalı oyun, oynayış olarak güzel olsa da mekanikler olarak aşırı şekilde AC: BF'den alıntı duruyor fazla yenilikte göremedim ki a bunlar eklenmiş falan diyeyim. AC: Origins ise zaten kolay olan oynayışına bir de kartal yardımcı katarak iyice çocuk oyununa döndürmüş. Tırmanacak yerlerin azlığı haritanın boş oluşu falan endişelendiren kısımlar. Mızrak ve gemi sürüş mekanikleri AC: Revolutıon'u hatırlattı. Grafikler de fena downgrade yiyecekmiş gibi duruyor. Hadi bakalım hayırlısı

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Assasins Creed gittikçe kötü bir seriye dönmeye başlıyor Ubisoft sen napıyoooosuunnnn.Bu seri güzel olur dedik bu da kötü çıktı :(