Konferansın En Heyecan Verici Duyuruları Hangileri (2)?

  • The Elder Scrolls VI

    Kullanılan: 4 80.0%
  • Fallout 76

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Wolfenstein: Youngblood

    Kullanılan: 1 20.0%
  • Rage 2

    Kullanılan: 0 0.0%
  • DOOM: Eternal

    Kullanılan: 1 20.0%
  • Diğer (Yorumlar Belirtmeyi Unutmayın)

    Kullanılan: 1 20.0%

  • Kullanılan toplam oy
    5

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
Mesajlar
608
En iyi cevaplar
17
Beğeniler
980
Puanları
1,670
betea.png

Herkese Selamlar!

Fallout ve TES serileriyle çok sevilen Bethesda bu sefer yeni TES oyununu duyuracak mı? DOOM 2 gelecek mi? Rage 2 nasıl olacak? Yeni oyun duyuracaklar mı?

RAGE 2
Wallmart Kanada ile sızdırılan ve hemen arkasından yayıncı Bethesda ve geliştirici id ve Avalanche Stüdyoları tarafından duyurulan oyunun ilk oynanış fragmanı beğenilerimize sunuldu.


Renkli havası, değişik dünyası, farklı farklı yeteneklerle karşımıza çıkan Rage 2, 2019'un İlkbaharında piyasada olacak.

THE ELDER SCROLLS: LEGENDS
Bethesda'nın sevilen serisi The Elder Scrolls ve sevilen (ve karlı) oyun türü olan Kart Oyunlarının birleşmesi ile oluşan Legends mobil cihazlardan ve bilgisayardan sonra bu yılın sonlarında Xbox One, PlayStation 4 ve Nintendo Switch'e de geliyor.

THE ELDER SCROLLS ONLINE
Bethesda TES serisinin ekmeğini yemeyi seviyor ve 2014'de çıkardığı The Elder Scrolls Online oyunu için yeni ek içerikler duyuruyor!

İlk çıkacak olacak Wolfhunter DLC'si kurt adamları konu alan zindanları getirecek. Yılın sonlarında çıkacak olan Murkmire ise Argonian kültürüne ve "lore"una dalabileceğimiz Blackmarsh bölgesinde geçecek.

DOOM: ETERNAL
Çok başarılı olan reboot DOOM (2016) oyunundan sonrasını anlatacak olan DOOM: Eternal cehennemi dünyaya getirecek ve DOOM (2016) oyununun iki katı şeytan olacak.


Şeytanları parçalayacağımız DOOM: Eternal hakkında daha fazla bilgiyi ve oynanış videosunu 10 Ağustos'da Quakecon'da göreceğiz.

QUAKE: CHAMPIONS
FPS oyunlarının atalarından olan Quake serisinin son halkası olan Quaker: Champions kısa bir süre için ücretsiz!

10-17 Haziran arasında ücretsiz denemesini indiren oyuncular oyuna dalabilecek. Hafta boyunca sürecek olan programa katılan oyuncular (yanlış öğrenmediysek oyunu sadece kütüphanenize eklemeniz yetiyor) oyunu 17 Haziran'dan sonra da ellerinde tutacak. Oyunun ücretsiz modunda tüm haritaları ve oyun modlarını bulunduracak ancak sadece Ranger sınıfı oynanabilecek. Eğer tüm karakterleri, özel oyun modu seçmeyi ve diğer oyun için şeyleri açmak istiyorsanız Champions Paketi alarak oyuna dalabilirsiniz.

PREY
Bethesda'nın en başarılı işlerinden sayılan, Dishonered'ın yapımcısı Arkane tarafından geliştiren Prey (2017) için yeni bir DLC ve üç ücretsiz güncelleme duyuruldu.

Bugün çıkacak Mooncrash DLCsi ile oyuna sonsuza kadar sürecek rogue-life modu eklenecek. Oyuncular bir TranStar ay üssünden kaçmaya çalışacak ve her oynayışlarında farklı şeylerle karşılaşacaklar. DLC tek başına satılabilir olacak ancak oyunu henüz almamış oyuncular için ana oyunu ve Mooncrash DLCsini içerecek olan Prey: Digital Deluxe sürüm satın alınabilir olacak.

Ücretsiz olarak ise bugün oyuna üç mod eklenecek. Story Mode oyunculara daha "casual" bir deneyim sunacakken, Survival Mode oyunculara yeni bir mücadele seviyesi sunacak. Ayrıca oyuna gelen New Game + ile oyunu önceden bitiren oyunculara rahatça tekrar oyuna başlama imkanı sunulacak.

Ayrıca bu yaz, Typhon Hunter adlı bir çoklu oyunculu güncellemesi gelecek. Typhoon Hunter'da bir insan beş mimik uzaylısına karşı mücadele verecek. Güncellemeyle VR modları da gelecek ve Mooncrash sahiplerine ücretsiz olacak.

Hub_Mooncrash.jpg

WOLFENSTEIN: YOUNGBLOOD
FPS denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Bethesda ile yeni bir soluk almıştı ve The New Order çıkmıştı. Çok başarılı olan The New Order'dan sonra mini oyunu olan The Old Blood çıkmıştı ve ana oyun kadar başarılı olmasa bile sevilmişti. Sonrasında 2017'de piyasaya çıkan ve yine çok başarılı The New Colossus'un mini oyunu da sonunda duyuruldu.


B.J. Blazkowicz'in ikiz kızlarını anlatacak olan oyun hem tek başınıza hem de co-op olarak oynanabilir olacak. Oyun Blazkowicz'in başlattığı devrim sonrasında, 1980'lerde geçecek.

Wolfenstein: Youngblood 2019'da piyasada olacak.

WOLFENSTEIN: CYBERPILOT
Wolfenstein evrenine Sanal Gerçeklik ile bakmaya ne dersiniz?

Nazi robotlarını ele geçirebileceğiniz ve onları kendi taraflarına karşı kışkırtabileceğiniz, hacker olduğunuz yeni Wolfenstein oyunu Cyberpilot gelecek zamanlarda bizlerle olacak.

THE ELDER SCROLLS: SKYRIM VERY SPECIAL EDITION
Bethesda ve Todd ile çok fazla dalga geçtik, Skyrim telefonlara geliyor, akıllı saatlere geliyor, buzdolablarına geliyor, hesap makinesine geliyor... Adamlar da bununla dalga geçtiler ama aslında...

DALGA GEÇMİYORLARMIŞ.. en azından tam olarak.

Skyrim: Very Special Edition'ı hemen şimdi Alexa'nıza indirebilirsiniz. Ayrıca yapılan muhteşem fragmana şimdi göz atabilirsiniz.


FALLOUT 76
Sevilen Fallout serisinin yeni oyunu sonunda tam olarak su üstüne çıktı ve ne olacağını artık biliyoruz.


İnsanlar tarafından şimdiden ön yargı ile karşılansa bile heyecanlananları da unutmamak lazım.

Todd Howard tarafından haritasının Fallout 4'den dört kat büyük olacağı ve Batı Virginia'da geçeceği söylenmişti. Şimdi ise oyunun tamamen çoklu oyunculu olacağı ve arkadaşlarınızla Fallout dünyasına girebileceğiniz söylendi.

Fallout 76, 14 Kasım 2018'de piyasada olacak.

FALLOUT SHELTER
Fallout serisinin başarılı mobil oyunu Shelter, PlayStation 4 ve Nintendı Switch için bugün çıkış yapacak.

THE ELDER SCROLLS: BLADES
Bu sunumdaki dördüncü The Elder Scrolls duyurusu...

Sevilen serinin yeni oyunu olan Blades mobil cihazlara (ayrıca bilgisayarlara ve VR cihazlara) konsol kalitesindeki grafikli bir FPS RPG olarak geliyor. Oyun mobil cihazlara özgün bir yapıyla karşımıza çıkacak. Oyunda Arena denilen PvP modu ve Abyss denilen roguelike sonsuz modu olacak. Ayrıca oyunda Town denilen yerde görevler alıp şehri tekrar inşa edebileceğiz.

Hub_Blades.jpg

Oyun bu yılın sonlarında ücretsiz olarak çıkışını gerçekleştirecek.

STARFIELD
Bethesda Game Studios 25 yıl içinde yaptıkları ilk orijinal oyun serisi olan Starfield'ı duyurdu.

dab.png

Gösterilen çok ama çok kısa fragman ile adını öğrendiğimiz oyun Todd'un "yeni jenerasyon" söylemlerine göre PlayStation 4 ve Xbox One'dan sonraki nesildeki konsollara çıkacak.

THE ELDER SCROLLS VI
Yıllardır istenen oyun sonunda duyuruldu... The Elder Scrolls VI

bethesda-the-elder-scrolls-vi-1528698678.png

Malesef oyun hakkında görebildiğim tek şey oyunun gerçek olduğu oldu.

Todd'un söylediklerine göre TES VI, Starfield'dan daha sonra gelecek. Yani 2020'den önce beklemeyiniz...


banner.png


Gelecek Program
deve3.png

banner.png


E3 2018 KONFERANS TARİHLERİ
 


korkugunu

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
412
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
249
Puanları
640
Ruh hali
Konferans çok cringe'di :D Fallout online olması biraz garip geldi ama eğlenceli olabilir. Tes 6 çok büyük sürpriz oldu.
 

Üst