E3 2018 - Microsoft / Xbox - Bölüm 2

Tunic çok şirin değil mi?

  • Tatlılıktan Geberiyor!

    Kullanılan: 2 100.0%
  • Değil

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    2

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
Mesajlar
608
En iyi cevaplar
17
Beğeniler
980
Puanları
1,670
xboxe3.png

Bu sunum baya uzundu... Neyse ikinci bölüm zamanı!

DEVIL MAY CRY 5
Dünya çapında sevenleri olan "Hack and Slash" oyunu serisi Devil May Cry'ın yeni oyunu sonunda burada!


Önceki haftalarda "Devil May Cry" domain adının alınmasıyla ve DMC ile Dragon's Dogma serisinin direktörü Hideaki Itsuno'nun yakın zamanlarda oyun duyuracağını paylaşması ile serinin yeni oyununun bu fuarda duyurulacağına neredeyse kesin gözüyle bakmaya başlamıştık.

CUPHEAD
Uzun süreli bir geliştirme sürecinden sonra piyasaya çıkan ve çok büyük bir ilgi gören platform oyunu Cuphead'e yeni bir genişleme paketi duyuruldu.

Genişleme paketiyle birlikte oyundaki oynanabilir karakter sayısı Ms. Chalice ile üçe çıkıyor. Ayrıca yeni bir ada, yeni bölüm sonu canavarları ve yeni silah geniş paketiyle bizlere sunulacak.

cuphead-delicious-last-course-logo.jpg

Cuphead: The Delicious Last Course, 2019'da bizlerle olacak.

TUNIC
Tunic büyük bir dünyadaki küçük bir tilki hakkındaki bir aksiyon macera oyunudur. Vahşiliği keşfet, korkutucu harabeleri bul ve uzun zamandır bulunan korkunç yaratıklarla savaş.

Sanat tasarımıyla büyüleyen, sevimli izometik 3 Boyutlu Zeldamsı Tunic bizlere büyülü bir deneyim sunacağa benziyor.


Oyun 2019'da çıkacak.

JUMP FORCE
Shonen Jump karakterleri dövüş oyunu olan Jump Force tekrar bir araya geliyor. Karakterler kısmında Dragon Ball Z, One Piece ve Naruto karakterleri bulunacak. Ayrıca fragmanda Death Note'dan Light'da görülebiliyordu.

jump-force-e3-2018-1100x619.jpg

Jump Force 2019'Da yayınlanacak.

DYING LIGHT 2
Sevilen zombi oyunu Dying Light'ın devam oyunu Dying Light 2 duyuruldu Xbox One, PC ve PS4 için duyuruldu.

Bizlere verilen açıklamalara ve fragmana göre oyunun dünyası türünde ilk olacak seçimlerle dünyanın değişmesi mekaniğine sahip olacak. Yapacağınız her seçim yaşadığınız dünyada etki bırakabilir. Böylece her oyuncunun deneyimi farklı olabilecek. Örneğin bir grup insanı öldürürseniz farklı bir dünyaya, öldürmezseniz farklı bir dünyaya sahip olacaksınız. Yani sabahları insanlarla anlaşmaya çalışacaksınız.

Peki bu bir zombi oyunu, peki neden hiç zombileri duymadık? Çünkü yürüyen ölü dostlarımız geceleri çıkacak ve her yerde olacaklar.

Ayrıca Dying Light 2 akıcı parkur sistemine ve taktiksel birinci şahıs yakın dövüş mekaniğine sahip olacak.


BATTLETOADS
Battletoads 2.5 Boyutlu yapısıyla Xbox One için geliyor. Oyunun 2019'un Mart ayında çıkması planlanıyor.

JUST CAUSE 4
Yıkım sevenlerin sevgilisi olan oyun serisi Just Cause yeni oyunuyla karşımızda.

Halihazırda Gears of War 5, Rage 2 ve fazlasının sızdırıldığı Wallmart Kanada sızıntısı ve Steam'in ön sipariş reklamı sayesinde haberini aldığımız Just Cause 4 Kasım 2018'de patlatılmaya hazır olacak.

GEARS POP!
Xbox'ın köklü özel serilerinden Gears of War'un ve figür denilince akla gelen ilk isimlerde Funko'nun işbirliği sonucu nasıl bir iş çıkar?

Mobil platformlara çıkacak olan Gears POP! 2019'da bizlerle olacak.

GEARS TACTICS
Gears of War 1'in 12 yıl öncesinde geçen ve kendi takımınızı kurduğunuz, XCOM serisinde olduğu gibi sıralı bir strateji oyunu oynamak ister miydiniz?

Coalition stüdyosu tarafından geliştirilen strateji oyunu bilgisayara çıkacak.

GEARS 5
2006'da hayatımıza giren Gears of Wars serisinin en yeni oyunu Gears karşımızda (herhalde kısaltması God of War ile karıştırılmasın diye böyle bir hamle yapmışlar).

Gears of War 4'de kilit bir karakter olan Kait Diaz ile oynayacağımız Gears 5 2019'da Xbox One ve Windows 10 için çıkış yapacak. Oyun çıkış gününde Game Pass kütüphanesinde yerini alacak.

TAM GEARS SUNUMU - POP!, TACTICS VE 5

STREAMING
Uzun süredir gündemde olan her oyunu her cihazdan oynayabilme teknolojisi gelecek sürelerde hayatımıza girebilir.

"Bulut mühendislerimiz her cihazda konsol kalitesinde oyunculuğun kilidini açacak bir oyun yayını ağı yapıyor" diyen Phil Spencer "Oynamak istediğinz her yerdeki deneyiminizi mükemmelleştirmeye kendimizi adadık -- Xbox'ınızda, bilgisayarınızda ve telefonunuzda" diyerek oyunculuğun geleceği hakkında bize biraz bilgi vermiş oldu.

CYBERPUNK 2077
Witcher ile dünya çapında tanınmış ve çok ama çok sevilen CD Project RED ilk kez 2012'nin Mayıs ayında duyurduğu Cyberpunk 2077 oyunu sonunda karakterlerinin ve dünyasının gösterildiği yeni bir fragmana kavuştu.


#CYBERPUNK2077

banner.png


Gelecek Program

bete3.png

banner.png


E3 2018 KONFERANS TARİHLERİ
 



Üst