#E3 Hakkında! PC'ye çıkan GTA V, Türkiye'ye gelecek Xbox One ve dahası!

E3'ün ne olduğunu önceden biliyor muydun?

• Evet, ayıpsın ;)

Kullanılan: 4 66.7%
  • Duydum ama pek bakmadım. İlber hocam yardım :(..

Kullanılan: 1 16.7%
  • E3 nedir, yenir mi?

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
KONU ÖNCESİ NOT:
:kgül:Öncelikle, bu konumu büyük ihtimal zamanla güncelleyeceğim. O yüzden yazım hataları, yanlış bilgi vs. olursa kaynağı ve doğrusuyla bana bildirirseniz sevinirim.
:kgül:İki: Konuların kirletilmesi, konudan sapılması veya yorumlarda gizli/açık reklam verilmesinden gerçekten nefret ediyorum. Yani bu saydığım durumlara niyetlenen veya gerçekleştiren kişileri rapor edeceğim. Lütfen forumu bilinçli kullanın. İyi forumlar.

:yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak:
Selam değerli forum üyeciklerim. ^_^ Birçoğunuzun bildiğini umduğum E3 (Electronic Entertainment Expo / Elektronik Eğlence Fuarı), ayın 9'unda başladı ve 12'sinde son bulacak. Bu fuar Amerika'nın Los Angeles kentindeki Los Angeles Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Dün, özellikle Twitch.tv 'de pek çok kanalda E3'ten görüntüler yayınlandı ve yorumlandı. Microsoft, EA, Ubisoft, Sony ve Nintendo şirketlerinin konferanslarının olacağı fuarda duyurulan pek çok oyun, oyuncu camiasının ilgisini çekti diye düşünüyorum.

:ecehver: :ecehver: :ecehver: :ecehver: :ecehver: :ecehver: :ecehver: :ecehver: :ecehver:

Fuar yeri:

:ecehver: :ecehver: :ecehver: :ecehver: :ecehver: :ecehver: :ecehver: :ecehver: :ecehver:

Fuardaki En İyi 10 Oyun (Bütün platformlarda)
- 12.06.2014 - Saat 13:12'de e3expo.com'dan alınmış listedir -

Elimden geldiğince araştırdım. Yayınları tam olarak izleme imkanım olmadı ancak bilmeyenlere yeterince bilgi verdiğimi umuyorum. Şahsen benim ilgimi çekenler daha çok aklımda kaldı. Onları şuraya özetleyeyim:

1. GTA V, bilgisayara, PS4'e ve Xbox One'a çıkacak!
  2. Eylül'ün 5'inde Xbox One Türkçe arayüzü ile Türkiye'ye resmi olarak sürülecek!
  3. Eylül'ün 7'sinde Warner Games'in ürünü Middle-Earth: The Shadow of Mordor, PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One üzerinden piyasaya sürülecek! (Şahsen oyunun Kinect ile kontrol edilebilmesini umuyorum. Düşünsenize, kılıcı sallıyoruz filan.)

Anlatmaya çalıştıklarım haricinde detaylı ve tam bilgiyi, Twitter'da #E3 hashtag'inden, Facebook'ta oyun ve teknoloji sayfalarından, ve en önemlisi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'dan alabilirsiniz.

Şimdilik benden bu kadar. :)
Peki sizin planlarınız neler? Duyurulan oyunlarla veya şirketlerin konsollarıyla ilgili yapacaklarınız var mı?
Belki biriktirip alacaksınızdır, kim bilir.. Burada alamayanların da olduğunu biliyoruz. O yüzden eğer yazacaksanız seviyeli yazın lütfen. :)

:yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak: :cam: :yaprak:

Forumdan tanıdık insanlar olarak @Life Hunter , @SARI_BUCUR , @Glyphl , @ZorinTR 'yi ; beni izleyenler olarak @21paces , @dragonberkin , @Fallen Angel , @iAEnder , @McLorens , @MinerKaan_ , @mrcrpz01 ve @TheCunningFox 'u konuya yorum yapmaya ve güncel tutmaya davet ettim. :koyun:
:sgül:
[DOUBLEPOST=1402422188,1402402365][/DOUBLEPOST]Konu günceldir ^^.[DOUBLEPOST=1402567015][/DOUBLEPOST]Konu halen günceldir ^^.

Son düzenleme:
A

Asigo64

Ziyaretçi
güzel bi araştırma olmuş hoşuma gitti zaten biliyordum canlı yayınları izleyemedim ama takip etmek isteyener için ideal olmuş