E4GameClub 1000 Abone Özel [PvP] Texture Paketi !

E4Batuhan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hepinize merhaba arkadaşlar benim adım Batuhan,

Yavaş yavaş 1000 aboneye yaklaşırken küçük bir sürpriz yapalım dedik ve birçok paketten toplayarak sizlere güzel bir texture paketi çıkardık
umarım hoşunuza gider.

1000 Abone Özel PvP Texture Paketi :
*1.7-1.8 içindir*
Yükleme Linki için : link koyamadım videoya tıklayıp youtube'ye yönledilerek açıklama kısmında linki bulabilirsiniz

E4Batuhan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İlginç ve bilindik bir kanalın ismini alıntılayan siz :3
günümüzde birçok "ahmet oynuyor" "ahmetilemehmetoyunda" "ahmetmc" "ahmetmehmetmctr" gibi kanallar varken bahsettiğin kanala özel mesaj atarak "özür dilerim isminize benzer bir ismimiz var" dedikten sonra bana "sorun değil zaten özentilik gibi de durmuyor" gibi bir cevap gelince kısacası bahsettiğin kanalın sahibi bile beni eleştirmezken boş yorumuna bakıp gülmekten başka bir şey gelmiyor elimden[DOUBLEPOST=1431356806,1431356769][/DOUBLEPOST]
961 abonen var yalnız :(
olsun 39 taneside can yakmaz :'(

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
günümüzde birçok "ahmet oynuyor" "ahmetilemehmetoyunda" "ahmetmc" "ahmetmehmetmctr" gibi kanallar varken bahsettiğin kanala özel mesaj atarak "özür dilerim isminize benzer bir ismimiz var" dedikten sonra bana "sorun değil zaten özentilik gibi de durmuyor" gibi bir cevap gelince kısacası bahsettiğin kanalın sahibi bile beni eleştirmezken boş yorumuna bakıp gülmekten başka bir şey gelmiyor elimden[DOUBLEPOST=1431356806,1431356769][/DOUBLEPOST]
olsun 39 taneside can yakmaz :'(
Ben de zaten sizi klişe olmakla suçlamadım yalnız. Yoksa abone olan 1000 kişiden en az biri zaten böyle başka bir kanalın olduğunu biliyor olsaydı, size karşı toplu saldırı felan beklerdim. O saydıklarının hepsini bırak da Bazen burada video yayınlayan AhmetGaming diye bir kanal cidden de var hani :(

E4Batuhan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben de zaten sizi klişe olmakla suçlamadım yalnız. Yoksa abone olan 1000 kişiden en az biri zaten böyle başka bir kanalın olduğunu biliyor olsaydı, size karşı toplu saldırı felan beklerdim. O saydıklarının hepsini bırak da Bazen burada video yayınlayan AhmetGaming diye bir kanal cidden de var hani :(
neyse yinede görüşün için teşekkür ederim.