EarthMapMC
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
İp Adress : EarthMapMC.aternos.me
EarthMC Oynuyamayanlar için Kurulduk Bilmiyenler için Kısa bir Özet Geçeyim Hemen
EarthMC Dünya Haritasının Oldugu ve Kendi Ülkenizi Kurabildiğiniz Bir Serverdir Bunun İçin Minecraftı Satın Almanız Gerekiyor Diyorlar Onun İçin EROR veriyor
bizde bunu düşünerek (aslında ben
) Sizlere EarthMAPMC Serverini Çıkardık (ÇIKARDIM
) Yeni Açıldık Alımlar Mevcut
ALIMLARIMIZ ŞUNLARDIR ;
- Profesyonel Mimar Ekibi
- 1 Adet Admin ( 3 Günlük Denemeye Alınıcaktır)
Server Özellikleri;
- Kurudugunuz Ülkenin Tagını Alıcaksınız (Kurucuya Söyleyin Size Tagı Yapar KURUCU: YasinOfficialTR)
- Eğer Birisi Sizin Ülkenize Katılırsa Oda Aynı Tagı Alıcak
- Team Kurmak Serbest Eğer Ülke Kuramıyorsanız TEAM kurabilirsiniz ( Kurucudan İzin İstemek Zorunldur Yoksa Kuramazsınız)
- Map Şuanda Aktif Değildir Belki Olmayadabilir Zor Çünkü Ama Yapabilen Varsa DC den Yazsın ( Oyunda Vericeğim DC Adresi Yetki İstiyorsanız Gelmek Zorunldur)
- SON OLARAK İP ADRESS : EarthMapMC.aternos.me
EarthMC Oynuyamayanlar için Kurulduk Bilmiyenler için Kısa bir Özet Geçeyim Hemen
EarthMC Dünya Haritasının Oldugu ve Kendi Ülkenizi Kurabildiğiniz Bir Serverdir Bunun İçin Minecraftı Satın Almanız Gerekiyor Diyorlar Onun İçin EROR veriyor
bizde bunu düşünerek (aslında ben
ALIMLARIMIZ ŞUNLARDIR ;
- Profesyonel Mimar Ekibi
- 1 Adet Admin ( 3 Günlük Denemeye Alınıcaktır)
Server Özellikleri;
- Kurudugunuz Ülkenin Tagını Alıcaksınız (Kurucuya Söyleyin Size Tagı Yapar KURUCU: YasinOfficialTR)
- Eğer Birisi Sizin Ülkenize Katılırsa Oda Aynı Tagı Alıcak
- Team Kurmak Serbest Eğer Ülke Kuramıyorsanız TEAM kurabilirsiniz ( Kurucudan İzin İstemek Zorunldur Yoksa Kuramazsınız)
- Map Şuanda Aktif Değildir Belki Olmayadabilir Zor Çünkü Ama Yapabilen Varsa DC den Yazsın ( Oyunda Vericeğim DC Adresi Yetki İstiyorsanız Gelmek Zorunldur)
- SON OLARAK İP ADRESS : EarthMapMC.aternos.me