Echo Of Soul Türkiye

echowar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu gün bir kaç sitede gördüm ve size de haber vereyim dedim. Amerika, Asya ve Avrupa'da yayınlanan Echo of Soul oyunu Türkiye'de yayınlanmaya başlıyor. Oyundaki sesler, metinler, öyküler Türkçe olacakmış. Hatta Türklere özgü bir kaç kıyafet bile olabilirmiş.

Sıkı bir MMORPG oyuncusu olarak şahsen ben çok sevindim ülkemizde böyle bir oyuna destek verilmesine ve sizlerle de bu bilgiyi paylaşmak istedim. Umarım kısa sürede sunucuyu açarlar.

Oyun hakkında güncel duyurulara aşağıdaki adreslerden erişebilirsiniz. Eğer link paylaşmam yasaksa kaldırabilirim linkleri.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bayanlar karakterlerine önem veren bu tür oyunlardan nefret ediyorum.
Bi bakıma Türkiye oyun platformlarında yavaşça yükseliyor bu iyi bir haber.Sadece bir bomba lazım.

echowar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum şu an Türkiyede, tabiiki bu benim görüşüm, MMORPG de fazla bir seçenek yok bence bu yeni bir soluk getirebilir. Tanıtım videosu yayınlanmış isterseniz sizde bakabilirsiniz

EOS dünyasında Lama, Keçi, Griffin, Kaplan, Dinozor, Bulut, Uçan Halı, Uçan Süpürge, Mamut, Motosiklet, Ejderha gibi 23 farklı binek türü ve her türün altında da farklı renk seçenekleri bulunuyor. Bu seçeneklerle birlikte 80'den fazla binek EOS dünyasında bizleri bekliyor.