EchoPet Plugini / %100 Türkçe / Hayvan İsimlerine Kadar / Spigot 1.7.X 1.8 / GERİ DÖNDÜM!

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar farklı bir eklenti farklı bir sürümle ve daha mükemmel özelliklerle karşınızdayım.
Bu eklentimiz EchoPet'dir.Türkçe'mize özen gösterip türkçeleştirdim.

Eklenti ile kendinize çeşitli hayvanlar alarak eğlenebilirsiniz.İsterseniz permissionu parayla satar, isterseniz viplere vb. verebilirsiniz.Oyunculara koyun verip viplere blaze verebilirsiniz.Sadece görünüm amaçlı olan bu plugin kessinlikle savaşda vb. avantajı arttırmaz.

- Admin kısmını fazla uğraşmadım.Bilgilendirme mesajlarıydı sadece onlar.
-Pet menüsünde ki pet ayarları türkçeleştirilmiyor.(Class dosyalarında sanırım.Jarda falan hiçbir yerde yok)
-3 4 AYLIK SÜREDEN SONRA GERİ DÖNDÜM!

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

DİĞER TÜRKÇELEŞTİRMELER :
https://forum.gamer.com.tr/konu/witherlegend-mineresetlite-100-tuerkce-1-7-x.252071/
https://forum.gamer.com.tr/konu/mob...uerkce-canavar-isimlerine-kadar-1-7-x.251727/

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Parmaklarınıza sağlık, daha önce Türkçeleştirdim fakat sizinki daha iyi olmuş :alkış:Sunucumuzda kullanabilir miyiz?

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tam da pet plugini arıyordum türkçeleştirilmiş hali ile karşılaştım çok teşekkürler eline sağlık :3

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
tam da pet plugini arıyordum türkçeleştirilmiş hali ile karşılaştım çok teşekkürler eline sağlık :3
Zaten senin için değiştiriyordum.O konuyu açman benim için bahane oldu.Bahane dediğim hani boştum ve neyi türkçeleştirsem diye düşünüyordum.

BU ARADA TÜRKÇELEŞTİR DEDİĞİNİZ PLUGİN VARSA YAZINIZ.(İhale pluginini yaptım sonra resetlenmiş sinirlendim o kadar emek gitti bir daha yapmam.)

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zaten senin için değiştiriyordum.O konuyu açman benim için bahane oldu.Bahane dediğim hani boştum ve neyi türkçeleştirsem diye düşünüyordum.

BU ARADA TÜRKÇELEŞTİR DEDİĞİNİZ PLUGİN VARSA YAZINIZ.(İhale pluginini yaptım sonra resetlenmiş sinirlendim o kadar emek gitti bir daha yapmam.)

aklıma gelirse skypeden yazarım artık :)

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Hocam plugin nasıl Türkçe'leştirilir anlatır mısınız özelden veya her hangi bir iletişim yolundan , yakında sunucu açacağımda ondan lazım.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında türkçeleştirmek çok kolay bir işlem.Gerekenler ;
Notepad++
İngilizce Dil Bilgisi
Klavye
Türkçeleştirilmesi Gereken Plugin

Türkçeleştirilmesi gereken pluginin configini notepad++ ile açıyoruz.Sonra ingilizce dil bilgimizi kullanarak klavyemizle değiştiriyoruz.
@zRedDragon @gogorec

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vay Çakal Bide Bana Kendi Pluginini Öneriyor
Not: Bukkit Hali Yokmu Bukkite Yükledim Çalısmıyor :(