skype eklersem bi bakarmısın kaynak kodlara bakmak için istiyorum sadece ?plugini decompile etmen lazım, ki plugin açık kaynaklı değilse illegaldir.
Açık kaynaklı ise direk kaynağını indirip düzenleyebilirsin.
anlamadım?intellij ediyor direk kullan
yasal değildir derken ben kendim kullanıcağım zaten bunu nasıl tespit edebilirler ki paylaşmıyacağım ismimi koymayacağıım sadece editleyeceğim?Derlenen kodlar .class uzantılı metin belgesine dönüşür ve bu işlem bir defa yapıldıktan sonra eklentisiz bir Eclipse, size editlemek istediğiniz oyun içi yazıları göstermez. Gerekli eklentiyi yükleyebilirsiniz ya da online decompiler kullanabilirsiniz. Fakat .jar uzantılı dosyanın içini değiştirmek her zaman yasal değildir.
Çok Sağolasınız Beyler Bende Arıyordum Böle Şeyler Amacım İllegal Kod Editlemekten Ziyade onlarrda neyin nasıl yapıldığı felan öğrenmek javada minecrafta title göndermek gibi şeyler internette bulamamıştım online decompiling çok işime yaradı sağolasınız basit eklentiler yazmaya çalışıyorumDerlenen kodlar .class uzantılı metin belgesine dönüşür ve bu işlem bir defa yapıldıktan sonra eklentisiz bir Eclipse, size editlemek istediğiniz oyun içi yazıları göstermez. Gerekli eklentiyi yükleyebilirsiniz ya da online decompiler kullanabilirsiniz. Fakat .jar uzantılı dosyanın içini değiştirmek her zaman yasal değildir.