BattukClashTR
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Eclipse ile aynı bilgisayar için yapiliyormuş gibi telefon içinde plugin yapilabilirmi?
Benim imkanım doğrultusunda; bilgisayardan serveri başlatmam biraz zor. Çünkü interneti kapattırdık, şu an benim için en uygunu telden kardeşimle pluginli oynamak.Nası yani? Telefondan mı plugin yapmak istiyorsun?
bilgisayardan yapıp ftp ile server dosyaralına atman lazm .-.Benim imkanım doğrultusunda; bilgisayardan serveri başlatmam biraz zor. Çünkü interneti kapattırdık, şu an benim için en uygunu telden kardeşimle pluginli oynamak.
Amacım bilgisayardan plugin yapip telefona atip kullanmak.
Ben bilgisayardan localhost serverimi başlatsam. 2 telefonuda bilgisayara bağlasam (interneti). Telefondan minecraftı açtığımda bilgisayardaki server gözükürmü? Yoksa bilgisayardan spigot,bukkit filan değilde telefon için ayrı bir server türü mü var?Localhost ne güne duruyor
Ayrı.Ben bilgisayardan localhost serverimi başlatsam. 2 telefonuda bilgisayara bağlasam (interneti). Telefondan minecraftı açtığımda bilgisayardaki server gözükürmü? Yoksa bilgisayardan spigot,bukkit filan değilde telefon için ayrı bir server türü mü var?