Eclipse | Package altına package oluşturamıyorum

burnsben

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben bir plugin kodluyordum biraz karışıktı bende düzenli yapmak için package altına package açmayı denedim yapamadım.Açılamıyor mu yoksa ben mi açamadım yardım!

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Package içinde package olusturamazsin. Package lerde bulubulunan noktalar dizin olarak gösterilir. Ornegin ali/dosyalar/oyunlar dizinine gitmek istiyorsun. Javada bu ali.dosyalar.oyunlar diye geçer. Alt bir klasör oluşturmak için ali.dosyalar.oyunlar.dosyaadi seklinde yapmak gerekir.[DOUBLEPOST=1417260739,1417259984][/DOUBLEPOST]PC Ye geçince daha ayrintili şekilde aciklayacagim..[DOUBLEPOST=1417264355][/DOUBLEPOST]window>>show wiev>>Navigator kullanarak tek tek dosya oluşturabilirsin (sağ tık>>new>>files)

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Herkeze Selamun Aleyküm,
Sayın @burnsben ,
Nasıl Yapacağınızı anlatıyorum;
Eclipse İçerisinde Örnek Olarak Bir Package'niz var, Bu Package'nin içerisine bir package oluşturmak çok kolay, nasıl Mı?
Örnek:
"yenipaket" isimli bir packageniz var. onun üzerine sağ tıklayın ve package oluşturun.
packagenizin ismi bu şekilde olmalıdır. "yenipaket.packageismi" eclipse'nin sol bölümünde ismi bu şekilde gözükecektir fakat import ettiğiniz zaman dosyanın içerisine upload olacaktır.

Yardımım Dokunduysa Ne Mutlu Bana :)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Herkeze Selamun Aleyküm,
Sayın @burnsben ,
Nasıl Yapacağınızı anlatıyorum;
Eclipse İçerisinde Örnek Olarak Bir Package'niz var, Bu Package'nin içerisine bir package oluşturmak çok kolay, nasıl Mı?
Örnek:
"yenipaket" isimli bir packageniz var. onun üzerine sağ tıklayın ve package oluşturun.
packagenizin ismi bu şekilde olmalıdır. "yenipaket.packageismi" eclipse'nin sol bölümünde ismi bu şekilde gözükecektir fakat import ettiğiniz zaman dosyanın içerisine upload olacaktır.

Yardımım Dokunduysa Ne Mutlu Bana :)
Başka bir şey demedim ki zaten <_<[DOUBLEPOST=1417284685,1417284153][/DOUBLEPOST]Mantıkî olarak package altında package açılmaz. Dosya altında dosya açılır. Bu şekilde yanlış bilgi vermeyin lütfen. Ayrıca böyle bir şey için uğraşmaktansa navigator üzerinden new>file diyerek yeni bir dosya oluşturabiliriz. package'i kendisi oluşturuyor zaten.

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oha hack açmış :'(
Yok Artık Daha Neler :)

Hangi sürümü anıyorsunuz onu da söyleseniz ? Mantıken eclipse üzerinde mümkün degil <_<
Bu Eclispe Değil, Plugin'in İçerisini Görebilme Programı.
Eclipse'den Yapabilmek İçin Yukarıdaki Dediğim Gibi Yapmanız Gerekmektedir :)

İkinizde sağolun eklentiyi bitirdim.
Bu Arada @burnsben Hayırlı Uğurlu Olsun...