Eclipse - Yeni Java Projesi Oluşturmuyor

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, yeni java projesi oluştur dediğim zaman hiçbir tepki vermiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oo Mac Os X kullanıyorsun demek güzel gerçekten. Mac Os sana mı ait yoksa başkasının mı ? Ben yeniyim diyosan direk windows geç ilerde tekrar mac'a dönersin.
Mac kullanmıyorum, bilgisayarımda iki işletim sistemi var; Windows ve OSX Mavericks. Sorun işletim sistemini kullanamamamdan kaynaklanmıyordu. Anakartı AHCI destekleyen çoğu bilgisayara OSX kurabilirsiniz. Kurulum genelde zahmetli oluyor, özelliklede işlemciniz AMD ise o zaman çok daha zahmetli oluyor. Şansıma ben sorunsuz şekilde 2 parametre girerek kurulumu tamamladım.

@Alps Merhabalar, skype ekler misiniz ? [email protected]

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mac kullanmıyorum, bilgisayarımda iki işletim sistemi var; Windows ve OSX Mavericks. Sorun işletim sistemini kullanamamamdan kaynaklanmıyordu. Anakartı AHCI destekleyen çoğu bilgisayara OSX kurabilirsiniz. Kurulum genelde zahmetli oluyor, özelliklede işlemciniz AMD ise o zaman çok daha zahmetli oluyor. Şansıma ben sorunsuz şekilde 2 parametre girerek kurulumu tamamladım.

@Alps Merhabalar, skype ekler misiniz ? [email protected]
Dual Boot'da iyidir. :)
Tabi eklerim fakat bu gece açmayacağım sürüsü ile mesaj gelecek yine.
Birazdan forumu da terk edeceğim yarın konuşsak uygun mu dur ?

fozbek

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dual Boot'da iyidir. :)
Tabi eklerim fakat bu gece açmayacağım sürüsü ile mesaj gelecek yine.
Birazdan forumu da terk edeceğim yarın konuşsak uygun mu dur ?
Tam olarak dual boot sayılmaz, OSX'i açmak için flash bellekten boot etmem gerekiyor ve görüntü gelmesi için her boot edişimde parametre girmem gerekiyor. Parametre şu şekilde; 'GraphicsEnabler=No' Bu arada Niresh kullanıyorum. tabii ki uygun olur, görüşmek üzere.

Ekleme: Technopatta takılıyor musunuz ?

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tam olarak dual boot sayılmaz, OSX'i açmak için flash bellekten boot etmem gerekiyor ve görüntü gelmesi için her boot edişimde parametre girmem gerekiyor. Parametre şu şekilde; 'GraphicsEnabler=No' Bu arada Niresh kullanıyorum. tabii ki uygun olur, görüşmek üzere.
Anladım.
Bende kısa bir zaman aralığından beri Macbook kullanıcısıyım.
Eğitim amaçlı aldım diğer notebook VAIO panel değişimi filan oldu en sonunda TJ'i geçen CPU zarar aldı. :/
Kardeşim hor kullanmış biraz maalesef.
Değiştirmeye niyetim yoktu bana yetiyordu fakat ucuza denk getirince durumu baba beye yansıtınca ılımlı baktı öyle notebook harcamam filan olmadığı için geçtim.
Bakalım şu an memnunum fakat hala masaüstünü daha aktif kullanıyorum. :)
Seneye kadar cihazı yatırdım diyebilirim.
Fakat batarya performansı olsun o stabiletesi olsun muhteşem, çok memnunum.
Paraya kıyıp alınası bir cihaz arada bir pişmanlık duysam da memnunum. :)