Eclipse

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler ben kuzenimle bir oyun yapacagım lütfen yapamassınız demeyin bir kişi tek başına minecraft ı tekrar yapabilir ama daha fazla (belikde çok daha fazla ugraşması) gerekir.Sizden istedigim yardım ise şu game engine lazım ve kodlamayı öğreneceğim (zor ama olsun ._. ) her neyse mesela picroma.com da en altta engine resmi var o hangi engine ? Ya şöyle diyeyim bana az kodlama ile oyun yapabilecegim bir oyun enginesi verirseniz sevinirim.
@Susanoo @KadirBerk

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Cry engine kullan. Java ile yapacaksan cherno nün anlatımlarına bakabilirsin :'(

K013 cihazımdan gönderildi

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Cry engine kullan. Java ile yapacaksan cherno nün anlatımlarına bakabilirsin :'(

K013 cihazımdan gönderildi
biraz cube worlda benzeyecek ona göre bi şey lazım cry engine yi nasıl kullanacagım anlatırmısın ?
Edit : The game is kare olacak :p ciddiyim oyunu kare yapcaz sonra hd önce kare ama kare yapabilmek için özel bi engine lazım

Son düzenleme:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
biraz cube worlda benzeyecek ona göre bi şey lazım cry engine yi nasıl kullanacagım anlatırmısın ?
Edit : The game is kare olacak :p ciddiyim oyunu kare yapcaz sonra hd önce kare ama kare yapabilmek için özel bi engine lazım
Unity kullan o zaman :'( Ama full java istiyorsan cherno ya bak :'(