EconomyCraft 3 Gün Açık kaldı Oyuncu ilgisizliğinden Kapandı

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Tam 3 Gün Açık kaldi fakat ilgi görmedi Sadece Adminimiz 10dkkadan fazla oynadı :-) o yüzden kapıyorum

KURALLAR
-MineWorld(Maden Dünyası) 'de Ev Yapmak Yasaktır. Fakat Chest Korumasına İzin veriliyor.
Nasıl Chestimi Korurum ?
Önce /pg lock yazılır , sonra korunacak cheste tıklanır. Artık tıkladığınız chesti sadece siz açabilirsiniz.
-Ev Yapmak Ev Dünyasinda serbesttir.Ev Korumasını oyuncular kendileri yapar.
Nasil Evimi Korurum ?
-Öncelikle şunu anlamaniz lazim korumada 2 nokta seçilir . Ve o iki noktayi plugin kare şeklinde birleştirir ve o alanı korumaya alir.
Koruma plugininde yükseklik derinlik sınırsız alır.

Korumaya Almak için önce ilk noktaya gelinir ve /startp yazilir. Sonra ikinci noktaya gelinir ve /endp yazilir.
Sonrada plugin alanı korumaya almak için gereken parayı söyler ve paranız varsa /land buy yazılır ve korumaya alınır.
(5x5 Alan 2500$ Oyun Parasıdır.)
Pluginin Yapimcisinin Anlatimiyla AlanKoruma (İngilizce)

11. EconomyLand
Buy your land!!!

Commands: /startp, /endp, /land, /landsell
Set start position (/startp) and set end position(/endp).
Then, the plugin will ask you to buy land.
And, issue commnd "/land buy".
Done!
You will buy land between start position and end position.
Price : X length × Z length × 100 $

Invite player to live together with command
/land invite <player>

Remove invited player with command
/land invite r:<player>
OYun Hakkında
Parayı şu an oyun içi ticaretten kazabilirsiniz.
Yada Oyuncular Arası ticaretten.
Oyuncular Nasıl ChestShop Yapabilir?
Resimli Anlatım :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Eğer Oyuncuların Konuşmalarından Sıkıldıysanız.
/chan (Kanal Adı) yazin ve bir konuşma kanalı açın artık sadece kanaldakilerin yazısını göreceksinİz.
Normal chate dönmek için /chan main
/sethome komutu calisir vardir .Fakat sethomladiğiniz dünyadayken /home cekin eger baska dunyada /home cekerseniz. Sizi diger dünyadaki koordinatlara göre ışınlar.ve buda sorunlar çıkarabilir.
Pvp açıktır dünyaların spawn noktalarında kapalıdır.
/tp komutu calisir dünyalar arasida calisir.
Ve daha bircogu serverde /help yazarsanız görebilirsiniz.

2 Portal vardir. Diamondan Yapilmis Portal Maden Dünyasına Gider , Cobblestoneden Yapılmış Portal Ev Dünyasina Işınlar

Oyun Hakkında yazdıklarımı okumaDan servere girmeyiniz.
Server 10 Kişiliktir Kasmaya Göre Düzenlencektir.Sonucta Bu serverin bir kazancı yok oyuzden hafif lag olabilir.
Eleketrik kesintileri ve düzenlemeler hariç server kapanmaz.Elektrikler Kesildi İp Güncelledim Tekrar Girin
İp:88.236.255.156
Port:19132

İp Sabit Değildir.İpDeğişirse Konu Güncellenir.
Market ve Joblar Tamamlanacaktır.

Son düzenleme:

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence plugini artır fakat artırırken lag oranına dikkat et 10 kişilik çok az dostum 50 yaparsan çok iyi olur bir de sadece economy olmasın içinde survival vb. şeyler de olsun ve pvpyi isteyen kişilerin açması çok iyi olur onun için plugin var zaten.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Niye kimse gir iyo :-(
Elektrikler kesildi İp degisti Konu Guncellendi ipyindegistirip girebilirsiniz .[DOUBLEPOST=1399296654,1399211849][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar serverde hiçbir sorun yoktu her gelen oyuncuyla bizzat sorun varmı diye konustum lagda yoktu ama bir gelen oyuncu 10 dkka takılıo sonra cıkıyor oyuncu yok diyip :-)

eno4644

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence konuyu baya bi önceden açmalıydın ki tanınmalıydı . Tanındıktan sonra da serveri açardın.