edit///////

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Serverin kapanma durumu varmı ona göre başlayacağım

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Suanda 3 Ay parası ödendi kapanma durumu yoktur[DOUBLEPOST=1433606176,1433599803][/DOUBLEPOST]Birazdan event başlıyor ![DOUBLEPOST=1433613726][/DOUBLEPOST]Güncel +

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzel fakat çok ama çok bug var le mesala combatlog hatalı enchantsing ile adam keskinlik 125 yapıyor ve slotlara tek atıyor ve oyuncu sayısı düşüyor adam 3 kişiye saat 23:14'te verimlilik 127 servet 20 kazma attı kardeşim eğer bunların engellenmesini istiyorsan skypem: samet.karakuzu.516 ekle jonusak

REHBER. : zergi

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@xxsmetxx Öncelikle yorumun için teşekkür ederim ancak bu buglardan haberim yoktu bildirdiğin için teşekkür ederiz ancak CombatLOG hatalı derken neyi kastettin onu pek anlamadım ?[DOUBLEPOST=1433673507,1433656550][/DOUBLEPOST]@CyberSkull44 Hangi yetkiliyi ilgisiz buluyorsun ki ?

CyberSkull4

Marangoz
En iyi cevaplar
0
@xxsmetxx Öncelikle yorumun için teşekkür ederim ancak bu buglardan haberim yoktu bildirdiğin için teşekkür ederiz ancak CombatLOG hatalı derken neyi kastettin onu pek anlamadım ?[DOUBLEPOST=1433673507,1433656550][/DOUBLEPOST]@CyberSkull44 Hangi yetkiliyi ilgisiz buluyorsun ki ?
Narutoo Mu ne bir rehber vardı Narusoomu neydi o Adama İlk girdimde soru sordum Bilmiorm dedi Sonra baska bir soru sordm MoWood Da Rehber FakaT Çok flood yapıor + Fazla bildiği bisey yok Bi ForumQuire Admin Çok İlgili Kurucular Desen Serverde bazi hatalar var.

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
Server çok güzel herkesin gelmesini tavsiye ederim.... GUNCELL ******

[Usta-Rehber]:Zergi

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
KeopsCraft Telafi Eventi Başlıyor !

Serverda oluşan bir sıkıntıdan dolayı itemler