@EfendiBT İçin Builder Alımları Başladı...

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
isim: İlker
soyisim: SNNE
kaç yıldır oynuyorsun: 12
we, voxel bilgin: /walls yapabiliyorum
yaptığın bir kaç yapı görseli:

skypen: xxxxxprobuyildırtrxxxxx
RONİN DE 5 YIL ÇALIŞTIM

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaş ne yapıymış be ! Yapı da güzel olsa, hepiniz birden sahiplenmişsiniz. Çok güzel bir komedi filmi senaryosu çıkar sizden.

EfendiBT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Noluyor?
Aslında Mapın Gerçeği Bu Biz Aynı Teamdaydık Sonra Ayrıldık Sonra Bunlar Paylaşdılar Felan Üstelendiler. Bende Üstelendim

Sırf seninle dalga geçelim diye var bu forum ve 5 senedir seni bekliyorduk forumca. Artık hedefimize ulaştığımıza göre kapatabiliriz.

Toplayın nevaleleri beyler gidiyoz.
:D

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha iki günde adın hırsıza çıktı be D: Hani vasatın üstü bir yapı için bunu yapıyorsan artık :D

EfendiBT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
b
Hırsız demeleri onu hırsız yapmaz ve yapıya vasat demen yapıyı da vasat yapmaz. Arkadaşlar uğraşıp heveslenerek bir çalışma ortaya koyuyorlar. Türkiye de mimari seviye gelişmemiş olduğundan (genel) böyle arkadaşları desteklememiz gerektiğini düşünüyorum.
çok iyi düşünüyorsunuz keşke böyle düşünenlerde olsa

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hırsız demeleri onu hırsız yapmaz ve yapıya vasat demen yapıyı da vasat yapmaz. Arkadaşlar uğraşıp heveslenerek bir çalışma ortaya koyuyorlar. Türkiye de mimari seviye gelişmemiş olduğundan (genel) böyle arkadaşları desteklememiz gerektiğini düşünüyorum.
Evet hırsız yapmaz fakat söylediklerini her an değiştiren bir kişi, skypetan bize küfür eden takımınız hiç umurumda değil bunu satarım ben :D diyen bir kişi hırsız değil midir? Bu yüzdendir ki bizim yapımız o. Ve kendi yapıma elbet vasat diyebilirim

EfendiBT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet hırsız yapmaz fakat söylediklerini her an değiştiren bir kişi, skypetan bize küfür eden takımınız hiç umurumda değil bunu satarım ben :D diyen bir kişi hırsız değil midir? Bu yüzdendir ki bizim yapımız o. Ve kendi yapıma elbet vasat diyebilirim
Tek senin değil

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Form:
isim: Yusuf
soyisim: Gezer
kaç yıldır oynuyorsun: 4
we, voxel bilgin: World Edit'te gayet başarılıyımdır.Voxelde prof. değilim ama bir mapi yapabilmek için yeterli bilgiye sahibim.
skypen: kose.koyun34
yaptığın bir kaç yapı görseli: Bu çok önceden yaptığım örnek eski çağ evi.Güncel resim bulamadım ama yeni bir yapı yaparsam bu kısma eklerim.

Son düzenleme: