Efendim Alt Yapı Hızı Kaldıramamış İnternetinizi 32 Mbit Olarak Sabitliyoruz - OMG!

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar sıradan bir gündü her zamanki gibi canım sıkılıyordu. MMORPG sunucuma bir eklenti kurmak için spigota girdim ve the service blabla.. diye bir yazı çıktı. Aman Allah'ım dedim! Lokasyonu Türkiye de olmayan sitelere girmiyordu. Vodofone amcayı aradım ve her zamanki gibi bilgisiz bir abla çıktı anlattım abla böyle böyle. Devamı ise daha işler acısı. İnternet hızınız fazla olduğu için alt yapı kaldırmamış dedi sjsjsj iyi tamam ne olacak dedim ve o da internetinizi 32 mbit olarak sabitliyoruz dediler. İçimden oha dedim zaten 3 MBit'e kadar düşmüştü ve onu bile kaldıramamıştı 32 mbit de nasıl kaldıracak dedim ve sesli güldüm. 2 gün sonra gene aynı sorun yaşandı gene aynısını yaptılar bende patladım şimdi 20 Mbit'e düşürdüler sorun yok gibi. Acaba SüperOnline'a fln mı geçsem?

Vodafone kullanmaktayım.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Türkiye lokasyonlu sunucu al OpenVPN kur onu kullan teknik olarak Türkiye'den çıkmazsın.

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sabitledikleri şeyin hız olduğundan şüpheliyim mtu gibi bir değeri değiştirmişlerdir fakat kendileri de maalesef hiçbir teknik bilgiye sahip değil önlerinde bir application açık oradan işlem yapıyorlar ve o applicationa tam erişimleri de yok sadece takım liderleri az çok teknik bilgiye sahip oluyor bir sıkıntı yaşadığınızda probleminizi belirtip takım liderine bağlanmayı talep edin bağlantıyı aktardığında numarayı sniffleyin operatöre takılmadan direk takım lideriyle irtibata geçin.