/Effect komutu Permissions

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Gecikme istersende şunu yaptım
Kod:
on command: "/hizlan"
   execute console command "/effect %player% 9 25"
     send "Bulanti etkisi basladi !"
     wait 60 seconds
   else:
       send "&aBu kadar cok bu komutu kullanamazsin" to player
Mesala /hizlan yazdıktan 10 saniye sonra hızlanması için ne yazıcaz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Bunun için skript lazım değil ama madem skript yapmak istiyorsunuz benim için bir şey yapabilirsiniz :D

Bir oyuncu sunucuya girince login yapmadan önce görünmez olmasını plugin ve skript ile yapılabilirmi? login yapmadan girdiği an görünmez olucak.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Bunun için skript lazım değil ama madem skript yapmak istiyorsunuz benim için bir şey yapabilirsiniz :D

Bir oyuncu sunucuya girince login yapmadan önce görünmez olmasını plugin ve skript ile yapılabilirmi? login yapmadan girdiği an görünmez olucak.
Onu skript ile yapılamaz diye biliyorum java ile yapıcaksın invisibility vericek login komutu işlenmeden önce bug yaratabilir ama

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Reklam yapmak gibi olmasın Un&oCr&ft'da var :D benim bunu istememin sebepi lobby'ye atma var adamlar birbirlerini görmesinler :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi

Authme plugin kullanıyorsan olmaz, yanlış şifre girse bile görünmezlikten çıkar. Ama authme skript kullanıyorsan kodlarını tablı bir şekilde at, yapayım.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Authme plugin kullanıyorsan olmaz, yanlış şifre girse bile görünmezlikten çıkar. Ama authme skript kullanıyorsan kodlarını tablı bir şekilde at, yapayım.
Authme yanlış şifrede oyuna sokmuyor 10 saniye yapamadımı çıkıyor oyundan görünmezlikte 10 saniyede bititor sorun kalmıyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Kod:
on join:
    execute player command "/effect %player% INVISIBILITY 10 10"

çalışmadı :([DOUBLEPOST=1412694808,1412694763][/DOUBLEPOST]normal Authme kullanıyorum