Efkarlıyım Sabaha Kadar Sohbet Edecekler Buyursun. /Only Mature.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam insanlara gerçek yüzünü göstermen lazım.Rol yapmak sana fayda sağlamaz.
Anlıyorsundur umarım :)
çok pis rol yaparım, yalan gibi bişi insanların duygu ve düşüncelerini kontrol etmeni sağlıyor çok dehşet eğlenceli, hele bide tam olarak inandırdın mı puff perfect :) tadından yenmiyor, ama alışkanlık oldu durduramıyorum, yanlışıkla yalan söylüyorum artık, bi yan etkisi var her güzel şeyin olduğu gibi ;([DOUBLEPOST=1438553950,1438553897][/DOUBLEPOST]
Yastıga Sarılıp Yatan Aşık Degildir :) Başka Tabiri Var Kullanmak İstemiyorum Burada.
ayak arası mı :( kullan sen küfürlü bişi değilse zaten modlar konulara uğramıyor :D[DOUBLEPOST=1438556353][/DOUBLEPOST]noldu niye gittiniz la :(

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimkide bugün bana taşınıyoruz haberi verdi biliyon mu moruk. şu an kamerada ağlıyoruz ikimiz de.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Hiçbirşey Trover Oynarken 290/300 De Görevi Yaparken Oyun Crash Vermesi Yada Tam Elmas Bulmuşsun Arkadan Bir Creeper Gelip Öldürmesi Kadar Üzemez :S

Albinoluzenci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
abi keşke aşk acısı çeksem la yarın 25-30 lira için 14 saat çalışıcam tek derdin bu olsun kank

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Aşk salgılanan bir hormondan başka bir şey değildir. Hayatımda önemli bir yeri olamaz.
Şu Büyük Kişilere Sorsanız Evlenmiş Kişilere Hangisi Gerçekten Aşık Olarak Evlenmiş ?
Büyük Çoğunluğu Aşk Acısı Çekerken Ya Onu Unutmak İçin Ya Sinirden Yada Hayata Küsmüşlükten Ailesinin İlk Getirdiği Kız İle Görücü Üsülü Evlenmiş Kişiler
Gerçek Aşkı Bulan Kim Varki Şu Devirde Şöyle Dedelerinize Falan Sorsanız Onlar Belki Anlatır Size Gerçek Aşkı Ama Bu Devirde Ask Dediğim O... Olmuş Türbanlıya İnsan Gözüyle Bakmayıp Tayt Giyene İki Bir Tarafını Açıp Eve Badana Yapmış Gibi Makyaj Yapan Kişilere Gerçek Aşk Diyen Bir Kitle Var Ne Beklersin Sen Bundan Aşkı Bel Altında ve Yatakta Arayan Bir Grup Varken

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Şu Büyük Kişilere Sorsanız Evlenmiş Kişilere Hangisi Gerçekten Aşık Olarak Evlenmiş ?
Büyük Çoğunluğu Aşk Acısı Çekerken Ya Onu Unutmak İçin Ya Sinirden Yada Hayata Küsmüşlükten Ailesinin İlk Getirdiği Kız İle Görücü Üsülü Evlenmiş Kişiler
Gerçek Aşkı Bulan Kim Varki Şu Devirde Şöyle Dedelerinize Falan Sorsanız Onlar Belki Anlatır Size Gerçek Aşkı Ama Bu Devirde Ask Dediğim O... Olmuş Türbanlıya İnsan Gözüyle Bakmayıp Tayt Giyene İki Bir Tarafını Açıp Eve Badana Yapmış Gibi Makyaj Yapan Kişilere Gerçek Aşk Diyen Bir Kitle Var Ne Beklersin Sen Bundan Aşkı Bel Altında ve Yatakta Arayan Bir Grup Varken
qnq senin her yorumunu istemsizce beğeniyom, çok mantıklı konuşuyon :D

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gerçek aşk ve ya değil beni ilgilendirmiyor. Aşk dediğimiz şey bir hormondan öte bir şey değildir. Duyguların mantığın önüne geçmesine izin verir. Asla yapmayacağım bir şey.