Efkarlıyım Sabaha Kadar Sohbet Edecekler Buyursun. /Only Mature.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Siz yine iyisiniz bana gelen kızlar genelde bana şunu bunu alacak mısın diye yalakalık yapıyor.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
şimdi onlar için aklıma kötü şeyler geliyor... hemde çok köt şeyler.......
Gelmesi doğal bu arada teki için kanıtsız millete çıplak fotoğraflarını atıp takas yapıyor diye bir şikayet var bunun doğruluğunu sorduğumda bana mantıksız bir cevap vermişti yani benim sorumu yanıtlamak yerine dediğim p0rnografik kelimesi yerine biz pronografik diyoruz ona tam çıplak olmuyor onda diye bir yanıt vermişti yani anladın sen onu. Bir diğerini bilmiyorum en son bana yalakalık yapanı ama eminim O öyle bir şey yapmaz gibi geliyor aklıma ama neden hala nişanlısıyla ayrıldığını bilmiyorum ve neden sürekli bana ''baby,BABE'' hitap ettiğini de anlamıyorum. Bir diğeri çok daha başka ilk defa karşılaşıyorum benimle tıpkı saklambaç oynuyor gibi. Bana benimle flört edebilirsin dedi bende seni açık yakaladığımda seninle konuşurum dedim 2 günde bir girip kısa mesaj atıp 5 dk durup çıkıyor anlamıyorum ne yapıyor :ha:

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gelmesi doğal bu arada teki için kanıtsız millete çıplak fotoğraflarını atıp takas yapıyor diye bir şikayet var bunun doğruluğunu sorduğumda bana mantıksız bir cevap vermişti yani benim sorumu yanıtlamak yerine dediğim p0rnografik kelimesi yerine biz pronografik diyoruz ona tam çıplak olmuyor onda diye bir yanıt vermişti yani anladın sen onu. Bir diğerini bilmiyorum en son bana yalakalık yapanı ama eminim O öyle bir şey yapmaz gibi geliyor aklıma ama neden hala nişanlısıyla ayrıldığını bilmiyorum ve neden sürekli bana ''baby,BABE'' hitap ettiğini de anlamıyorum. Bir diğeri çok daha başka ilk defa karşılaşıyorum benimle tıpkı saklambaç oynuyor gibi. Bana benimle flört edebilirsin dedi bende seni açık yakaladığımda seninle konuşurum dedim 2 günde bir girip kısa mesaj atıp 5 dk durup çıkıyor anlamıyorum ne yapıyor :ha:
Bülmem sana bir site veriyim mi kız arkadaş bulabilmen için :D

(Sitedeki çoğu kız po*nocu)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bülmem sana bir site veriyim mi kız arkadaş bulabilmen için :D

(Sitedeki çoğu kız po*nocu)
Gerek yok ben bir şehir dışına çıkıyorum nasibi alıyorum. Öyle bir kızlar kesiyor ki uyuz olmaya başlıyorum. Ya sanki baksam kalkıp ne bakıyorsun diye dalacaklar bakmasam niye bakmıyorsun diye dalacaklar resmen. Bazende kavga etmek istermişcesine bakıyorlar bir anlığına oturduğum yerden kalkıp dalasım geliyor.

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler sevgili işleriyle hiç uğraşmayın, zamanınıza ve paranıza yazık. Evde oturup ders çalışmak en mantıklısı. Ha illada ben hormonlarımı kullanmak istiyorum diyorsanız:
[DOUBLEPOST=1438561065,1438561037][/DOUBLEPOST]
söyle bana qnq
Kız düşürme sitesi yaz bu dediğim sitelerden yüzlerce var eskiden bu sitelerde takılırdım ben.[DOUBLEPOST=1438561188][/DOUBLEPOST]
Gerek yok ben bir şehir dışına çıkıyorum nasibi alıyorum. Öyle bir kızlar kesiyor ki uyuz olmaya başlıyorum. Ya sanki baksam kalkıp ne bakıyorsun diye dalacaklar bakmasam niye bakmıyorsun diye dalacaklar resmen. Bazende kavga etmek istermişcesine bakıyorlar bir anlığına oturduğum yerden kalkıp dalasım geliyor.
Aynı kız türü benim okulda çok var dı :S

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Kız düşürme sitesi yaz bu dediğim sitelerden yüzlerce var eskiden bu sitelerde takılırdım ben.[DOUBLEPOST=1438561188][/DOUBLEPOST]
Aynı kız türü benim okulda çok var dı :S
Ben İmam Hatib'e gidiyordum boş derslerde bankta oturup kızlar tarafına göz gezdirirken aynı durumla karşılaşıyordum ancak kesenlerin etek boyu bayağı kısaydı ve sürekli bana karşı bacak bacağa atıp duruyorlardı.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Senin Yaş 17 Nişanlı Dediğin Kız +18 Nasıl Oluyor O İş :S

• Beğen
Reactions: DIO