Efkarlıyım Sabaha Kadar Sohbet Edecekler Buyursun. /Only Mature.

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yavrum ben seni sahneden alayım adamlar konuşsun. Gel yavrum , gel kuzum.
Kuzu kebap[DOUBLEPOST=1438565233,1438565124][/DOUBLEPOST]
Yavrum ben seni sahneden alayım adamlar konuşsun. Gel yavrum , gel kuzum.
Kusmak Kusmak hayır ben cidden kusacam ama o dediği şey aklıma bir şey getirdi :D kötü şeyler kötü.... benim gibi bir abazanın aklına gelebilecek şeyler ama bunlarda fazla aklıma gelince kusasım gelmiyor değil

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence şu an Diyeceklerimi Yap %83 İhtimalle Ailesi Seni Sever ._.
Oturdukları Mahalleden Geç,Merhaba Falan de Bir de Gazete Falan Koy.Bazen Pastane Gibi Yerlerde Kesiştiniz mi Eğer Ücret Biraz Ucuz İse Sen Ödemeye Çalış.Örneğin Onların Ailesinin Sevdiği Akrabaları veya Komşularıyla İyi Geçinmeye Çalış.Ardından Ara Sıra Sevdiğine Bir Şeyler Ismarla.Bazen Ders Çalışmasına Yardım Et.İyice Ailesine Isındıktan Sonra Her Şeyi İtiraf Et . %83 İhtimalle İzin Verirler.

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence şu an Diyeceklerimi Yap %83 İhtimalle Ailesi Seni Sever ._.
Oturdukları Mahalleden Geç,Merhaba Falan de Bir de Gazete Falan Koy.Bazen Pastane Gibi Yerlerde Kesiştiniz mi Eğer Ücret Biraz Ucuz İse Sen Ödemeye Çalış.Örneğin Onların Ailesinin Sevdiği Akrabaları veya Komşularıyla İyi Geçinmeye Çalış.Ardından Ara Sıra Sevdiğine Bir Şeyler Ismarla.Bazen Ders Çalışmasına Yardım Et.İyice Ailesine Isındıktan Sonra Her Şeyi İtiraf Et . %83 İhtimalle İzin Verirler.
Şimdi benim bir sözüm vardı ben asla bir kıza aşık olmam niye o sözü sölemeyecem yoksa bana demediğiniz laf kalmaz :D

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi benim bir sözüm vardı ben asla bir kıza aşık olmam niye o sözü sölemeyecem yoksa bana demediğiniz laf kalmaz :D
Kanka O Sözü Söylersen Seni Ciddi Ciddi Döverim. (Aslında O Bahsettiği Sözün Ne Olduğunu Bilmiyor*)
Hmm Sen Kıza Aşık Olmayabilirsin Sen Git Erkeklere Aşık Ol Diyecem Olmayacak ._.