yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Yavrum ben seni sahneden alayım adamlar konuşsun. Gel yavrum , gel kuzum.Taaamaaamm.... işte şimdi kusacam
Yavrum ben seni sahneden alayım adamlar konuşsun. Gel yavrum , gel kuzum.Taaamaaamm.... işte şimdi kusacam
Kuzu kebap[DOUBLEPOST=1438565233,1438565124][/DOUBLEPOST]Yavrum ben seni sahneden alayım adamlar konuşsun. Gel yavrum , gel kuzum.
Kusmak Kusmak hayır ben cidden kusacam ama o dediği şey aklıma bir şey getirdiYavrum ben seni sahneden alayım adamlar konuşsun. Gel yavrum , gel kuzum.
Neden konuyu çözmem için beni tek başıma bırakıyorsunNeyse ben kaçtım size iyi muhabbetler.
Şimdi benim bir sözüm vardı ben asla bir kıza aşık olmam niye o sözü sölemeyecem yoksa bana demediğiniz laf kalmazBence şu an Diyeceklerimi Yap %83 İhtimalle Ailesi Seni Sever ._.
Oturdukları Mahalleden Geç,Merhaba Falan de Bir de Gazete Falan Koy.Bazen Pastane Gibi Yerlerde Kesiştiniz mi Eğer Ücret Biraz Ucuz İse Sen Ödemeye Çalış.Örneğin Onların Ailesinin Sevdiği Akrabaları veya Komşularıyla İyi Geçinmeye Çalış.Ardından Ara Sıra Sevdiğine Bir Şeyler Ismarla.Bazen Ders Çalışmasına Yardım Et.İyice Ailesine Isındıktan Sonra Her Şeyi İtiraf Et . %83 İhtimalle İzin Verirler.
Kanka O Sözü Söylersen Seni Ciddi Ciddi Döverim. (Aslında O Bahsettiği Sözün Ne Olduğunu Bilmiyor*)Şimdi benim bir sözüm vardı ben asla bir kıza aşık olmam niye o sözü sölemeyecem yoksa bana demediğiniz laf kalmaz![]()
Yok kanka o anlamda demedim kızlarla evlenmezsin eğlenirsin peze**nk hesabı...Kanka O Sözü Söylersen Seni Ciddi Ciddi Döverim. (Aslında O Bahsettiği Sözün Ne Olduğunu Bilmiyor*)
Hmm Sen Kıza Aşık Olmayabilirsin Sen Git Erkeklere Aşık Ol Diyecem Olmayacak ._.
Kanka PM den Adresini Alabilirmiyim.Arkadaşları Topladım şu an Tek Eksik Sensin ._.Yok kanka o anlamda demedim kızlarla evlenmezsin eğlenirsin peze**nk hesabı...
beni nabıcanKanka PM den Adresini Alabilirmiyim.Arkadaşları Topladım şu an Tek Eksik Sensin ._.
Ne Olucak Seni Döverken Video Çekip Foruma Atacaz ._.beni nabıcan[DOUBLEPOST=1438565979,1438565938][/DOUBLEPOST]kanka o dediğim lafı bir ara sölediğim için kızlar beni ölümüne dövdü
çok acıttı ama
![]()
Hayır....Ne Olucak Seni Döverken Video Çekip Foruma Atacaz ._.
PATATESİMİ DÖVDÜRTMEM ! SENİ SEÇTİM JİBRİL ! GİT TEK AT ONLARA !Ne Olucak Seni Döverken Video Çekip Foruma Atacaz ._.