Efkarlıyım Sabaha Kadar Sohbet Edecekler Buyursun. /Only Mature.

R

Reloven

Ziyaretçi
Konuşma anlamında. Bir yere geçip baş başa birbiriniz hakkında konuşma ve birbirinizi tanıma manasında.
Kızı Zaten Okuldan Tanıyorum Tanıyorum Yani Gayet. Birbirimiz Hakkında Konustuk Ancak Okadar Derin Degil Kısa Bi Konusmaydı.[DOUBLEPOST=1438566449,1438566418][/DOUBLEPOST]Konuyu Saptırmazsanız Sevinirim Beyler.

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kızı Zaten Okuldan Tanıyorum Tanıyorum Yani Gayet. Birbirimiz Hakkında Konustuk Ancak Okadar Derin Degil Kısa Bi Konusmaydı.[DOUBLEPOST=1438566449,1438566418][/DOUBLEPOST]Konuyu Saptırmazsanız Sevinirim Beyler.
Okuldan kısmını nedense tuvaletten olarak gördüm :D
ve...
iki kere Tanıyorum yazmışsın

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence şu an Diyeceklerimi Yap %83 İhtimalle Ailesi Seni Sever ._.
Oturdukları Mahalleden Geç,Merhaba Falan de Bir de Gazete Falan Koy.Bazen Pastane Gibi Yerlerde Kesiştiniz mi Eğer Ücret Biraz Ucuz İse Sen Ödemeye Çalış.Örneğin Onların Ailesinin Sevdiği Akrabaları veya Komşularıyla İyi Geçinmeye Çalış.Ardından Ara Sıra Sevdiğine Bir Şeyler Ismarla.Bazen Ders Çalışmasına Yardım Et.İyice Ailesine Isındıktan Sonra Her Şeyi İtiraf Et . %83 İhtimalle İzin Verirler.
İşte bu idi yazdığım.[DOUBLEPOST=1438567004,1438566954][/DOUBLEPOST]
İstanbuldamısın ?
Evet ._. Sence Almanyada yada Fransada Gibi Mi Görünüyorum ?

R

Reloven

Ziyaretçi
İşte bu idi yazdığım.
Benim Sorunum Ailesi İle Degilki :) Aile İşi Kolay Zorlanacagımı Sanmıyorum O Konuda. ki Zaten Kıza Bir kaç Defa Hediye Aldım Hesabı Filan Ödedim Zaten Bunlar Olağan Şeyler.
Edit: Konuya Only Mature Yazmıstım Bazı Arkadsların İngilizcesi Yok Galiba. Birde Türkçesini Yazayım Buraya. /Sadece Olgun Kişiler Buyursun.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim Sorunum Ailesi İle Degilki :) Aile İşi Kolay Zorlanacagımı Sanmıyorum O Konuda. ki Zaten Kıza Bir kaç Defa Hediye Aldım Hesabı Filan Ödedim Zaten Bunlar Olağan Şeyler.
Edit: Konuya Only Mature Yazmıstım Bazı Arkadsların İngilizcesi Yok Galiba. Birde Türkçesini Yazayım Buraya. /Sadece Olgun Kişiler Buyursun.
Ne Yani Çocuk Gibi Mi Görünüyoruz .s .s