HestiaKnife
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese hayırlı ramazanlar ve tatiller!
Yakın bir zamanda yapımına başladığım Rophus dizisinin hazırlanma süreci devam ediyor. Şimdiden belirteyim bu normal bir minecraft dizisi olmıyacak! Krallar gibi bir dizi olacak. Hedefim Minecraft'ı sadece oyun olarak gören insanlar için bile ''Vay be bu gerçekten oyunla mı yapılmış?'' dedirtecek bir film hazırlamak!
Bunun kolay olmıyacağının farkındayım ve tek başına yapmak çok uzun bir süreç ister. Bu nedenle değerli forum halkından yardım almaya geldim. Öncelikle Senaryoyu hazırlıyorum. Henüz bitmedi. Yaklaşık olarak 19 moddan destek alacağız. Neden 19 diye sorarsanız bilgisayarım 25'ten fazla modu kaldırmıyor artık :'( . Ve kastırmıyacak modlar yükledim. Yani çoğu bilgisayarın rahatlıkla oynuyabileceği bir modpack. Ve neden mod yükledin sorusunun cevabı ise basit, ''Modlar oyunu gerçekçi yapar!''
Şimdi soracaksınız ne bu Rophus dizisi? Ne yapacaksın? Bizden ne istiyorsun?
Rophus, minecrafttaki en uzun ve en güzel türk dizisi olması için gayret ettiğim bir dizi. Yapacağım şey belli bir ekip toplayıp, güzel bir haritada npcler ile muazzam bir dizi çekmek. Dizinin 1 bölümü yaklaşık 10-20 dakika kadar sürecek. Sizden istediğim ise; bana yardım etmeniz.
Modpack hazır. Modpack sırf bu diziyi çekmek için hazırlandı yani girip survival yapayım! gibi şeyler düşünmeyin! Modpacki özenle hazırladım bilgisayarınızı kastırmayacak modlar vb... Modpack'te edit yapacağım henüz bir kaç mod silip bir kaç mod daha yüklemek gibi. Linkini başvuranlar arasından seçtiğim insanlara vereceğim. Yine de modpack için minimum 2GB Ram, Intel Core 2 'nin altında olmasın
Kurguyu başvurusu kabul edilenlere özel mesaj olarak yazacağım. (Copy+Paste)
Modern Buildi ve iç mimarlığı iyi olan insanlar lütfen builder olarak başvursun!
Bu dizi için özel youtube kanalı açılacaktır.
Oyuncu Başvurusu için;
Ad:
Oynuyacağız Rol: (Kameraman / Oyuncu / Builder)
-Eğer oyuncu rolünde iseniz yaşınız;
-Eğer builder rolünde ise deneyiminiz;
Başvuru Tarihi:
Mod Bilginiz;
Bütün yazıyı okudunuz mu?
Bilgisayarınızın özellikleri minimum gereksinimleri karşılıyor mu?
Arkaplan Başvurusu için;
Ad:
Yardım edeceğiniz konu; Youtube kanalı / Modpack / Video Edit / Kameraman
Kameraman iseniz shader kullanmanız gerekmektedir!
Deneyiminiz;
Mod Bilginiz;
Alımları yaparken mod bilginiz kısmını fazla dikkate almıyacağım sonuçta yüklediğim modlar ya oyuna blok ekliyor ya da kamera gibi eşyalar.
Başvuruları bu konunun altına veya özel mesaj olarak yapabilirsiniz.
OYUNCU ROLÜNDE BAŞVURU YAPTIYSANIZ KÜÇÜK BİR SES KAYDINIZ GEREKMEKTEDIR!
Resimlerin arkaplanları bana ait değildir.
Sorularınızı/Görüşlerinizi yorumlarda belirtirseniz çok hoş ve güzel olur
Yakın bir zamanda yapımına başladığım Rophus dizisinin hazırlanma süreci devam ediyor. Şimdiden belirteyim bu normal bir minecraft dizisi olmıyacak! Krallar gibi bir dizi olacak. Hedefim Minecraft'ı sadece oyun olarak gören insanlar için bile ''Vay be bu gerçekten oyunla mı yapılmış?'' dedirtecek bir film hazırlamak!
Bunun kolay olmıyacağının farkındayım ve tek başına yapmak çok uzun bir süreç ister. Bu nedenle değerli forum halkından yardım almaya geldim. Öncelikle Senaryoyu hazırlıyorum. Henüz bitmedi. Yaklaşık olarak 19 moddan destek alacağız. Neden 19 diye sorarsanız bilgisayarım 25'ten fazla modu kaldırmıyor artık :'( . Ve kastırmıyacak modlar yükledim. Yani çoğu bilgisayarın rahatlıkla oynuyabileceği bir modpack. Ve neden mod yükledin sorusunun cevabı ise basit, ''Modlar oyunu gerçekçi yapar!''
Şimdi soracaksınız ne bu Rophus dizisi? Ne yapacaksın? Bizden ne istiyorsun?
Rophus, minecrafttaki en uzun ve en güzel türk dizisi olması için gayret ettiğim bir dizi. Yapacağım şey belli bir ekip toplayıp, güzel bir haritada npcler ile muazzam bir dizi çekmek. Dizinin 1 bölümü yaklaşık 10-20 dakika kadar sürecek. Sizden istediğim ise; bana yardım etmeniz.
Modpack hazır. Modpack sırf bu diziyi çekmek için hazırlandı yani girip survival yapayım! gibi şeyler düşünmeyin! Modpacki özenle hazırladım bilgisayarınızı kastırmayacak modlar vb... Modpack'te edit yapacağım henüz bir kaç mod silip bir kaç mod daha yüklemek gibi. Linkini başvuranlar arasından seçtiğim insanlara vereceğim. Yine de modpack için minimum 2GB Ram, Intel Core 2 'nin altında olmasın
Kurguyu başvurusu kabul edilenlere özel mesaj olarak yazacağım. (Copy+Paste)
Modern Buildi ve iç mimarlığı iyi olan insanlar lütfen builder olarak başvursun!
Bu dizi için özel youtube kanalı açılacaktır.
Oyuncu Başvurusu için;
Ad:
Oynuyacağız Rol: (Kameraman / Oyuncu / Builder)
-Eğer oyuncu rolünde iseniz yaşınız;
-Eğer builder rolünde ise deneyiminiz;
Başvuru Tarihi:
Mod Bilginiz;
Bilgisayarınızın özellikleri minimum gereksinimleri karşılıyor mu?
Arkaplan Başvurusu için;
Ad:
Yardım edeceğiniz konu; Youtube kanalı / Modpack / Video Edit / Kameraman
Kameraman iseniz shader kullanmanız gerekmektedir!
Deneyiminiz;
Mod Bilginiz;
Alımları yaparken mod bilginiz kısmını fazla dikkate almıyacağım sonuçta yüklediğim modlar ya oyuna blok ekliyor ya da kamera gibi eşyalar.
Başvuruları bu konunun altına veya özel mesaj olarak yapabilirsiniz.
OYUNCU ROLÜNDE BAŞVURU YAPTIYSANIZ KÜÇÜK BİR SES KAYDINIZ GEREKMEKTEDIR!
Resimlerin arkaplanları bana ait değildir.
Sorularınızı/Görüşlerinizi yorumlarda belirtirseniz çok hoş ve güzel olur
Son düzenleme: