Efsane Geri Döndü -|-WeincherLyons-|- Uzun Bakımdan Sonra Lyons 1.4 Güncellemesiyle Artık Aktif !!! !!! !!! !!! İçeri Bak Bi !

En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben WeincherLyonsun Kurucusu YasinOfficialTR Ekibimizle Size 1 Yıldır Hizmet Veriyor Yakında Batihost a Geçicez Geçtiğimizde Forum Gamerden Sizde Haberdar Olabilirsiniz Şuanda Sitemiz Hazır ama Host Ve Domain V.b yok Bunu Bize Karşılıyanlara Sponsor Tagı Verilicektir. Eğer Bunu Karşılicak Olursa burada Veya Oyundan Bize bildirmelerini isteriz -|WeincherLyons|-

Şuanda Sunucumuz -> AKTİF

Sunucu İp Adresi -> Weincherlyons.aternos.me

SLOGANIMIZ : ATERNOS OLDUGUNA BAKMA HAYATINI OYUNLA YAŞA !

Yetkili Alımlarımız -> 1 Adet Rehber 3 Adet ChatMod

Lyons 1.4 Güncellemesiyle -> Hediyeci Muhittin - Asistan [BAKIMDA] Getirdik 1.5 De Oyun Getirmeyi Düşünüyoruz...

Gezenadam

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar.İşte kurucunun yazdıkları bu Ben reşit olduğum için oyun içi şahsıma edilen büün hakaretlerden dolayı Sunucuya ve sahibinme dava açmaktan sakınmayacağım Selamlar

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (28).png
    Ekran Görüntüsü (28).png
    74.9 KB · Görüntüleme: 149
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar.İşte kurucunun yazdıkları bu Ben reşit olduğum için oyun içi şahsıma edilen büün hakaretlerden dolayı Sunucuya ve sahibinme dava açmaktan sakınmayacağım Selamlar
Bu Benim Ettiğim Küfür Olabilir ama senin Ettiğin Küfürler Ordan Sana Dava Açsam !! Ne Olur acaba İstersen ikimizde açmayalım kurtulalım açarsan bende açarım