Efsane Rayandu ve PVP teknikleri / BOW Yay taktikleri.

Rastafaryan56

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru söze ne denir?

Al işte.

"Lafa gelince rüzgar gibi eser, icraate gelince pamuk şeker." dediğimiz tip buymuş demek ki.

Hani kontörün yoktu? Akşam vakti gidip kontör mü yükledin? Yoksa kontör transferi mi yaptın?

Biz ne "yaşı büyük" insanlar gördük, gül gül öldük.

İstersen 30-40 yaşında ol. Fark etmez. Sonuçta "Akıl yaşta değil, baştadır." diye bir atasözümüz var. Yaşı büyük olup da akıl yaşı küçük olan, adamlığın ne olduğunu öğrenmeden nedensiz yere herkese sataşan çok insan gördüm ben. Şu anda senin yaptığın da bu.

İnsanlara nedensiz iftira attığının da farkındasındır umarım. Adamlık böyle olmuyor. Haksız olmana rağmen zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun ve uzaktan adamlık taslamaya devam ediyorsun. İnsanlar burada konuşurken herkese laf etme hakkın yok!!! Kendini nimetten zannediyorsun bir de. Burada gereksizce davranışlar yapıyorsun ve kendi aralarında sohbet eden insanlara sataşıyorsun. Bu da senin seviyeni, kişiliğini ve akıl yaşını gösterir. Tabi ilk ikisi sende varsa!

Unutma, insanlar ikiye ayrılır: Su kadar aziz olanlar ve su kadar ucuz olanlar. Senin bunlardan hangisine gireceğini davranışların, karakterin belirler. Sende bunlar olmadığı için, adamlığı da bilmeyip herkese nedensiz hakaretler ettiğin için, şu anda su kadar ucuzsun insanların gözünde.

Bana düşman olmadan önce şunu söyleyeyim: Dostum veya düşmanım olacaksan, ilk önce adam olmayı öğrenmelisin. Şu anda insanlara baktığın at gözlüğünün kırılması dileğiyle, hoşça kal!

Minefield ve onun gibi olanları unuttun galiba? :)

Senin yaptığın gider, benim hoşuma gider. Paşalar gibi karşılandığın forumdan, bir gün soytarı gibi gidecek olman senin seçimin. Bunun sebebi de bu davranışın işte.
survivor etkisi

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rayandu06 İle Tartışırken Konusmaya siz dahil oldunuz fakat kontörün yok dedin evet vardı ama nitradoya attım istersen turkcelli arar en son yaptıgım işlemleri sana gösteririm .Soytarı demişsinde kardeş sen önce ailenden terbiye al.Sonra gel burda laf at bana .[DOUBLEPOST=1427379343,1427379255][/DOUBLEPOST]Tek Bir Hakaret Daha Gelirse Bu Konudaki Kişilerden Bana O Zaman Olacaklara Karışmam kimseye ne hakaret ettim nede bişi yaptım sadece rayandu06'ya egolusun dedim o kadar .

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rayandu06 İle Tartışırken Konusmaya siz dahil oldunuz fakat kontörün yok dedin evet vardı ama nitradoya attım istersen turkcelli arar en son yaptıgım işlemleri sana gösteririm .Soytarı demişsinde kardeş sen önce ailenden terbiye al.Sonra gel burda laf at bana .[DOUBLEPOST=1427379343,1427379255][/DOUBLEPOST]Tek Bir Hakaret Daha Gelirse Bu Konudaki Kişilerden Bana O Zaman Olacaklara Karışmam kimseye ne hakaret ettim nede bişi yaptım sadece rayandu06'ya egolusun dedim o kadar .

Demek hakaret etmedin, öyle mi? "11-12 yaş topluluğu" lafı hakaret değil mi peki? Şuursuzca konuşuyorsan bari laflarının arkasında dur. O lafları dedem gelip de etmedi, değil mi? SEN ETTİN. Eee? Neyin atarlanması bu? Haksızken atar yapıyorsun. Adam ol, suçunu bil ve özür dile. Çünkü %100 haksızsın. Hem suçlu hem güçlü. Çattık ha!

Ben ailemden terbiyemi alabileceğim en iyi şekilde aldım. Senin gibi değilim yani. Sen sadece ona egolu demedin ayrıca. Burada konuşan herkese "11-12 yaş topluluğu" dedin. Saygısızlık yapıyorsun, sonra da bizi suçluyorsun. Admine söylersen sen haksız çıkarsın, bunu da bil. @minefield de aynısını yaptı ve benim haklı olduğum ortaya çıktı. Sen önce yamuğunu düzelt, sonra gel ve konuş.

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Sİ HERKEZE 11-12 YAS TOPLULUGU DEMEDİM SADECE SEN VE 1 KİŞİ DAHA VARDI ONA DEDİM. YANLIŞ ANLAŞILMASIN ÖNCE Bİ KONUSMANI DÜZELT ATARLANMA BANA KARSI VE RAYANDU06 SENİN BABANIN OGLUMU YOLDA GÖRSEN TANIMAZSIN TANISAN SELAM VERMEZSİN BAŞKALARI İÇİN LAF YARIŞINA GİRME HAKSIZ SEN ÇIKICAKSIN ÇÜNKÜ BURDA SANA LAF ATAN YOKTU KENDİN GELDİN ATARLANDIN BENİM MUHATTABIM RAYANDU06'YDI ÖNCE ADAM OL TERBİYENİ AL SONRA GEL KARŞIMA SANA SÖYLİCEGİM KELİME SU

"Terbiyeni Takın..."

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
1.Sİ HERKEZE 11-12 YAS TOPLULUGU DEMEDİM SADECE SEN VE 1 KİŞİ DAHA VARDI ONA DEDİM. YANLIŞ ANLAŞILMASIN ÖNCE Bİ KONUSMANI DÜZELT ATARLANMA BANA KARSI VE RAYANDU06 SENİN BABANIN OGLUMU YOLDA GÖRSEN TANIMAZSIN TANISAN SELAM VERMEZSİN BAŞKALARI İÇİN LAF YARIŞINA GİRME HAKSIZ SEN ÇIKICAKSIN ÇÜNKÜ BURDA SANA LAF ATAN YOKTU KENDİN GELDİN ATARLANDIN BENİM MUHATTABIM RAYANDU06'YDI ÖNCE ADAM OL TERBİYENİ AL SONRA GEL KARŞIMA SANA SÖYLİCEGİM KELİME SU

"Terbiyeni Takın..."
OOO Laf Soktu ééééé

TheLoner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
pvp'yi bilmeyenler için yararlı bir konu..bende ilk başlarda 2-3 ay önce bu tarz taktikleri kullanıyordum ve hala kullanıyorum..sadece kaçarken yay değil de olta kullanıyorum..eğer yüksek bir yerde isek ve rakip arkamızda ise olta kullanmak daha akıllıca çünkü olta daha fazla ileri iter..böylelikle rakip aşağı düşerek fall damage alır..hasar görür B)