bi sen eksiktin zatenNe Diyiyorsunuz , Diğer , Oynuyacağız , Biliyorumda ...
Ders Vereceğine Kendine bak.
Her kezin gözden kaçırdığı kısımlar olur burda amacım ders vermek değil insanların yanlışlarını düzeltmek onlarda benim yanlışımı bulursa söylerse iyi olur.Ama sen hırsla nefret edermiş gibi söylüyorsun.Ne Diyiyorsunuz , Diğer , Oynuyacağız , Biliyorumda ...
Ders Vereceğine Kendine bak.
nyse konuyu saptırdınızHer kezin gözden kaçırdığı kısımlar olur burda amacım ders vermek değil insanların yanlışlarını düzeltmek onlarda benim yanlışımı bulursa söylerse iyi olur.Ama sen hırsla nefret edermiş gibi söylüyorsun.
12 yaşındaysan sana açıklayamam evlat açıklayanlara soro anlamda değil ilk kez oynucam gezegenli o yüzden ve gezegen ne biliyirum12 yaşındayım bebek değil
yahu neyi açıklıcan sen solarsurvivalimi?12 yaşındaysan sana açıklayamam evlat açıklayanlara sor
daha yaşın küçükmüş bi 16-17 yaşlarına gel takılırız
Senden İş Çıkmazyahu neyi açıklıcan sen solarsurvivalimi?
Şimdi Ban YiycemOhoooo olayın afedersinizde b*ku çıktı.
Dünyada başlıyoruz venüs,ay,jüpiter falan filan geziyoruz ordan maden çıkıyor işteofffdiğer gezekenler derken?
Bize türkçe konuş derken hatalarını gözden geçirelim derken yaptığın hataları gözden geçirelim.Evet bize türkçe konuş derken hatalarını gözden geçirelim. 1. nedionuz denilmez *ne deyiorsunuz* dğer denilmez *diğer* oynucaz denilmez *oynıyıcağız* biliomda denilmez *biliyorumda*.
Aynen.Bu arada ağacın ismini buldum beyler:İşi Çok Fazla Cıvıttınız Artık Bu Konuyu Kapatıp Normal konuyla ilgili cümleler yazsanız diyorum ?
Cıvıtmanın İçinde Sende Varsın YalnızAynen.Bu arada ağacın ismini buldum beyler:
"The Mighty Tree of Skyblock".
Aslında...EvetCıvıtmanın İçinde Sende Varsın Yalnız