Efsane Türk oyunu Kabus 22, Steam'e geliyor!

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kabus 22’yi hatırlayan var mı? Yıllar önce piyasaya sunulan ve Son Işık tarafından geliştirilen Kabus 22 şimdi steam’de kendine yer bulmaya hazırlanıyor.
Uzun süredir steam Greenlight’ta yeşil ışık bekleyen Kabus 22 için artık steam listelerinde yer alma vakti. Aksiyonu, bulmacaları ve korku öğeleriyle hayli dikkat çekici bir yapım olan Kabus 22 yakın bir zaman içinde steam’de satışa sunulacak.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Alıntıdır.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bana kalırsa satmaz, zaten eski ve grafikleri kötü bu yüzden satış yapacağını düşünmüyorum. Ancak yine de Steam'de yer alması gurur verici.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bana kalırsa satmaz, zaten eski ve grafikleri kötü bu yüzden satış yapacağını düşünmüyorum. Ancak yine de Steam'de yer alması gurur verici.
Bence satma ihtimali var çünkü oyun piyasasında grafiği çok iyi olmayan oyunlardan haz alanlar da var. Misal ben oynarım böyle bir grafiği ki şöyle bir şey de var bugün bu oyun, yarın başka bir tane Türk oyunu. Böyle böyle gelişir bence oyun sektörümüz.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bence satma ihtimali var çünkü oyun piyasasında grafiği çok iyi olmayan oyunlardan haz alanlar da var. Misal ben oynarım böyle bir grafiği ki şöyle bir şey de var bugün bu oyun, yarın başka bir tane Türk oyunu. Böyle böyle gelişir bence oyun sektörümüz.
grafiğe önem vermeyenler ve nostalji severler oynar
ismini hatırlamadığım bi oyunun (muhtemelen 1999-2002 arası yapılan) 6 oyu-nunu bitirmiştim zama-nında
İşte o tür nostalji seven insanların sayısı az o yüzden satsa bile çok fazla satmaz, ben bundan değil de "Morphine"den umutluyum baya satacak bence o Steam Greenlight'ta aratıp oy verin bence.

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Zamanında dünyanın en ileri medeniyetiydik. Bunlara ihtiyaç var ki yeni oyun yapmak isteyenlere teşvik olsun. En yakın zamanda da en İleri medeniyet tekrar biz olacağız. Her alanda.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Açıkcası Ben Hiçbir Oyunda Grafiğe Önem Vermiyorum

(Survival Oyunları Hariç)

Yani Sonuna Kadar Destekliyorum.En Çokta Türklerden Metin 2 Gibi Bir Oyun Gelmesinden Korkuyorum :/

Erenkorowakurwa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eminim ki bu oyunu yapan adamlar haram paranın tadını çıkartıyorlardı.
Hadi o zamanın oyunuyudu,durum yoktu diyeceksiniz biliyorum,
dinamik kamera bile eklememişler,bu kadar mı zor.Özellikle animasyonların odunluğu ve harika klişe karakterleri,hikayesi ile gördüğüm en kötü Türk yapımlarından biri.
Steam'ın veritabanını kirletme hakkı yok.
Çok Çok Haklısın Sana Hak Veriyorum Steam'ın veritabanını kirletme hakkı yok.

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eminim ki bu oyunu yapan adamlar haram paranın tadını çıkartıyorlardı.
Hadi o zamanın oyunuyudu,durum yoktu diyeceksiniz biliyorum,
dinamik kamera bile eklememişler,bu kadar mı zor.Özellikle animasyonların odunluğu ve harika klişe karakterleri,hikayesi ile gördüğüm en kötü Türk yapımlarından biri.
Steam'ın veritabanını kirletme hakkı yok.
Remastered olursa satabilir gene bende günlerce shaderla ugraşıyorum