Efsaneler Gerçekleşiyor #1 [Minecraft Efsaneleri Ozel] Türkçe Minecraft Filmi

Hassssan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkeze merhabalar arkadaşlar biz "StarMovie - Türkiye" ekibi olarak "Minecraft Efsaneleri" isimli kanala bir film çektik isterseniz birazda siz göz atın.

SincapBey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yani tamam mikrofon yok ve ya sesinize güvenmiyorsunuz anlarım ama en azından Türkçeyi düzgün kullansaydınız video da yazım yanlışı ve yanlış noktalamalar ile dolu. Ayrıca altyazılar ekranı kaplıyor çok büyük yapmışsınız. Senaryo falan da bayağı klişe olmuş ayrıca o ilk sahnede boş alanı çok fazla çekmişsiniz sinematik bir izlenim oluşturacağım diye aşırı uzatmışsınız o sahneyi. Karakter hareketleri de filmden çok kopuk olmuş, bana kalırsa olmamış bu filmsi şey. Zaten çok kısa tutmuşsunuz özensiz olmuş, bir an önce atalım diye aceleye gelmiş sanırım.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamlar fransız festival filmleri gibi minecraft filmi çekmiş 14 dakika olaysız sahne var.

Hassssan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani tamam mikrofon yok ve ya sesinize güvenmiyorsunuz anlarım ama en azından Türkçeyi düzgün kullansaydınız video da yazım yanlışı ve yanlış noktalamalar ile dolu. Ayrıca altyazılar ekranı kaplıyor çok büyük yapmışsınız. Senaryo falan da bayağı klişe olmuş ayrıca o ilk sahnede boş alanı çok fazla çekmişsiniz sinematik bir izlenim oluşturacağım diye aşırı uzatmışsınız o sahneyi. Karakter hareketleri de filmden çok kopuk olmuş, bana kalırsa olmamış bu filmsi şey. Zaten çok kısa tutmuşsunuz özensiz olmuş, bir an önce atalım diye aceleye gelmiş sanırım.
Haklısınız söylediklernizi bir dahaki filmimizde göz önünde bulundurcaz teşekkür ediyorum.

twister2000

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biraz Daha Geliştirilmesi Lazım Lâkin Buda Kötünün Kötüsü Degil Sonucta Bir Emek Var.. Elinize Saglık :)