Efsanelerden "SweetNetwork"(Eski Hayat RPG) e Ne Oldu?

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba sayın forum sakinleri;
Bu gün uyandım ve bir server a girmek için hamachiyi açtım.(Uzun süredir hamachi kullanmıyordum.) O sırada aklıma SweetNetwork geldi. Neden diye sorarsanız. SweetNetwork geçen yıl[Daha da eski olabilir ;( ] (Açılacağını duyurduğu zamanlar) beni sunucuyu açmadan önce çalıştıkları hamachili sunucuya çağırdı. İşte öyle geziyorduk. (Yapıları falan) O zaman bile bir şehir kadar harita vardı.Telefon sistemi vardı. Araba tamir etme modifiye falan. Sonra bir anda ortada kayboldu. Forum daki sorulara ; Baskan ve Serhat abi cevap veriyordu. Bir sunucu da Baskan adında biriyle karşılaştım ve beni hamachili sunucuya almasını istediğimi diğer bölümlerin(5 tane sınırı olan) dolduğunu söyledim. O da bana sunucunun en geç sunucunun 2 gün içinde açılacağını söyledi. 2 gün geçti ve sunucu açılmadı, hatta kendi forum sayfası bile yok olmuştu. Sonra hiç merak etmedim. Şu an aklıma geldi. 100 den fazla sayfa yorum bulunan konusu gitmiş(arşive taşınmıştır).
Benim Skript öğrenmemi sağlayan, Sadece MC ye bağımlı kalmayıp başka oyunlarda rol yaptıran(SAMP) O Oyun sunucusuna ne oldu?

Bileniniz var ise ne olduğunu yazarsa sevinirim. Belki parçadan bütüne gideriz :)

Vasen

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hatırladığım kadarıyla Hırsız/Polis/Serseri bilmemne oyunuydu. Ben de aktif olarak oynuyordum. :) Bir ara kapandı, bende üzüldüm. :(