- En iyi cevaplar
- 0
Yalanlamalar, Kitlesel "gerçek" sözleri, birbirinden habersiz kişilerin aynı gün izlediğini söylemesi, ama kanıt yok.
Gerçek midir değil midir ?
Efsane'nin izine düşüyorum. Bulduğum tüm bilgileri buradan size aktaracağım.
hafizam cok iyidir, hugo da ilk bölümlerde cok iyi puan yapan erhan acecan'i hatirliyorum mesela, öyle hugo fani oldugumdan degil, baska programlardaki baska detaylari da hatirliyorum. bahsi gecen küfür olayi ile ilgili sunu da ayni netlikle hatirliyorum: berbat oynayan cocuk iki seferinde ilk cukurda düstü, ücüncü seferinde ilk cukuru gecip ikincide düstü, tolga gariboglu "önemli olan yarismakti degil mi?" dedi, telefondaki hisirtidan dolayi cocugun konusmasi pek anlasilmiyordu, cocuk öfke ile birsey söyledi, tolga anlamadigini söyledi, tekrar sordu, cocuk serzenisini tekrarladi, ben ne dedigini tam anlamadim, tolga gariboglu anladi ve cevap verdi: "ama bak hugo çok üzülür", cocuk telefonu kapatti... ben anlamamistim, agabeyim anladi ve bana söyledi, malesef cocugun ne söyledigini hatirlamiyorum. birbiriyle celiskili bicimde söylenen sive yoktu, tolgaya veya baskasina giydirme yoktu, küfür de yoktu, maglubiyetin ardindan "önemli olan yarismakti" sözüne bir tepki göstermisti cocuk...
baslikta ararsaniz iki yazarin daha "ama bak hugo çok üzülür" sözünü net olarak hatirladigini görebilirsiniz. kanal kayitlarina ulasan birisi "ama bak hugo çok üzülür" sözünü arayip bu muammayi aydinlatabilir, hayat bayram olabilir.
bizzat izlemedim ama olayın ertesi günü okula gittiğimde orda arkadaşlarımın olayı yarıla yarıla anlattıklarını hatırlıyorum. hatta beden dersi için soyunma odasında eşofmanlarımızı giyinirken açılmıştı muhabbet. izlediğini söyleyen 4-5 kişi vardı rahat. hatta şöyle anlatmışlardı, çocuk önce "hugo'nun ***" diyor, tolga abi cevap verince "senin de ***" deyip kapatıyor.
nasi ya cocuklar efsane falan degil bu. ben canli izledim. olaydan sonra da zaten tolga bi sure piyasadan silindi. her tarafta videosu vardi bi sure sonra hepsini yok etti bir azimli genc sanirim.
Çok samimi olmadığım mahalleden bir abi olayın gerçek olduğu söylüyor. Kendisi izlemiş.
"her şey özgür haber hakkı için"
#PasciaEfsaneninİzinde