EggWars Plugin Sorunum

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Arkadaşlar hepinize merhaba. Bir kaç sorum var yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
1 - EggWars pluginine para vermek istemiyorum BedWars-rel ile eggwars yaptım. Levelli item generatoru nasıl yapabilirim ?
2 - Yukarıdaki BedWars-rel ile coin sistemli kit nasıl yapabilirim ? ek bir eklentisi varmıdır
3 - Bir oyuncu "pvp" isimli dünyada adam öldürünce 1 adet elmas kazanmalı ama diğer dünyalarda öldürünce kazanmamalı. bunun için bir skript yaptm ama çalışmadı.
Kod:
on death:
    if world is "pvp":
        victim is a player
        give 1 diamond to attacker

Yarımcı olurmusunuz

darqwinner

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hepinize merhaba. Bir kaç sorum var yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
1 - EggWars pluginine para vermek istemiyorum BedWars-rel ile eggwars yaptım. Levelli item generatoru nasıl yapabilirim ?
2 - Yukarıdaki BedWars-rel ile coin sistemli kit nasıl yapabilirim ? ek bir eklentisi varmıdır
3 - Bir oyuncu "pvp" isimli dünyada adam öldürünce 1 adet elmas kazanmalı ama diğer dünyalarda öldürünce kazanmamalı. bunun için bir skript yaptm ama çalışmadı.
Kod:
on death:
    if world is "pvp":
        victim is a player
        give 1 diamond to attacker

Yarımcı olurmusunuz
1- Levelli item generator eggwarsın bir parçasıdır arenayı kurarken bir blok yerleştirin örneğin demir blok üstüne tabela ekleyin ve ilk satır [egggen] 2. satır iron 3. satıra kaç levelden başlasın onu yazın mesela 1.
2- Bedwars plugininde coin sisteminin bulunduğunu düşünüyorum yoksa mysql ile yazabilirsiniz.
3- skripti yeniden farklı türde yazmayı deneyin olmassa skript addonu ekleyin
İyi forumlar...