EggWars Sunucu

MCLegend

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Hayırlı Ramazanlar. EggWars sunucu açmayı düşünüyorum. Sizce Arena başına kaç Gb ramli sunucu olmalıdır ? Benim düşüncem 2 GB sunucuya 1 Arena koymak. Sizce ram az mı olu ? Teşekkürler

AnadoluHost*Eski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arena başına 2 gb ram koyabilirsiniz. Plugin yoğunluğunu az tutarsanız 1 GB yetecektir. Ayrıca tek bir sunucu üzerinde birçok harita kurarak oyunu multi arena olarak yapabilirsiniz, iyi forumlar.

MC4FUN

play.mc4fun.net
Sponsor
En iyi cevaplar
4
Ruh hali
şakamı yapiyorsun ya 16gb ramli saglam DC al 12-13 arenaya kadar cok rahat kaldırır hemde cok rahat yok 1 arenaya 2gb felan hikaye diyeyim

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak Kardeş bir eggwars sunucusu acaksan ramı bol bulundurman şart 1 cisi bu 2 cisi atıyorum 20 arena var 20 arenayı sürekli resetleniyor ve ister istemez lag olacagını unutma ve bu online oyunucu sayısına ve plugin baglı arkadaşın dedi gibi

tek bir sunucu üzerinde birçok harita kurarak oyunu multi arena olarak yapabilirsin aslında ama ram bol bol bulundurman şart cünkü lag vs olmasını önlemek istiyor şayet

Einherjar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lag olduğu anda eggwars oynamanın hevesi kalmaz bildireyim de sana. Ona göre ayarla artık.