Eğlencenin Kapı No'su - Oyun Hırsızı( Kanal Ismi :d )

NinJaXBoY00

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar :)

Öncelikle herkeze selamlar,kanalda 67-68 karar veremedim ikisinden birisi :sırıtmak: video var,3 kişiyiz ve her birimiz türlere ayrıldık diyebilirim...

Arda(Ben)-Eğlence oyunları
Bahadır-Korku oyunları
Mehmet-Macere,aksiyon(Minecraft,Half-life vb.)

Minecraft hepimiz için o başka :sırıtmak:,88 aboneyiz şuanlık :sırıtmak: Aldığım Tepkilere inanamadım öyle söyliyeyim(Güzel anlamda)Sizinde hoşunuza gideceğini iddia ediyorum :sırıtmak:...

Kanalın Adı Oyun Hırsızı

Örnek Olarakta 4 video vereceğim...

Benim serim(Arda) ve Çok sevilen bir seridir(Kendimce demiyorum,Bildiğin sordum baya aboneye :sırıtmak: )Team Fortress 2...Son bölümü veriyorum :

Bu serinin Daha fazlasını istiyorsanız :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bahadırın Yeni serisi ve Tutucağına inandığım Amnesia The Dark Descent :

Ve Baayaaa Önceden çektiğim,sanırım ilk videomuz olan Minecraft videom :sırıtmak:(Mikrofonum o zamanlar bozuktu,aldırmayın :))
NOT:İzledikçe duygulanıyorum alun şu videoyu :sırıtmak:

Veee Son olarak Çeviri videom - Team Fortress 2 Meet The Engineer :

Evet,Biraz uzun oldu konu üzgünüm :sırıtmak: Kanalın linkinide vereyim doya doya inceleyin :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tekrar evet :sırıtmak: Evet arkadaşlar sizleride bekliyor olacağız ve önemli not,3'ümüzde Önemli bir sınava gireceğiz(Kanal sahipleri)ve bu yüzden kısa bir süre ara vermeliyiz(1 ay) :sırıtmak:

O Zaman içinde kanalı sizlere Emanet ediyorum,Geldiğimde Aboneler'i çok görmek istiyorum,bu çocuğu kırmayın,Her neyse cıvımayalım :sırıtmak: Kendinize iyi bakın ve iyi seyirlerrr mösyöö...

NinJaXBoY00

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 Kere Güncel Yazıyorum,Ya Yorum yapmak bu kadarmı zor arkadaşlar,Yorum yapmak güzel şeydir,insanın öz güvenini'de gösterir... Lütfen Artık Yorumlarınızı Bekliyorum...

Güncel !

NinJaXBoY00

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş,Çok saol :D düşünmen bile yeter saol,Kafayı yicektim ya,Yemin ediyorum çoğu saçma video kaç yorum alıyo, bildiğin 5 kere falan güncel ! yazdım :D Tekrar teşekkürler 2 saniyelik mutluluk için :D Ve sormak istiyorum,KOnu uzun diye'mi izliyesin gelemdi ?

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
OHA Adam aşırı yalnız kalmış asfasdfasdfsda :D Konu ismini değiştir ve kanalını tanıt :D daha çok adam gelir buraya :D

NinJaXBoY00

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncel ! Oley 2 yoruma cikti yepuu derrmişim :D Mutlu oldum ama:)[DOUBLEPOST=1369072875,1368872613][/DOUBLEPOST]Güncel ![DOUBLEPOST=1369388061][/DOUBLEPOST]Güncel ![DOUBLEPOST=1369748828][/DOUBLEPOST]Güncel !

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş sen güncel yazınca flood korumasından dolayı uplanmıyor.Senin yerine ben yapıyım :D