NinJaXBoY00
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar 
Öncelikle herkeze selamlar,kanalda 67-68 karar veremedim ikisinden birisi :sırıtmak: video var,3 kişiyiz ve her birimiz türlere ayrıldık diyebilirim...
Arda(Ben)-Eğlence oyunları
Bahadır-Korku oyunları
Mehmet-Macere,aksiyon(Minecraft,Half-life vb.)
Minecraft hepimiz için o başka :sırıtmak:,88 aboneyiz şuanlık :sırıtmak: Aldığım Tepkilere inanamadım öyle söyliyeyim(Güzel anlamda)Sizinde hoşunuza gideceğini iddia ediyorum :sırıtmak:...
Kanalın Adı Oyun Hırsızı
Örnek Olarakta 4 video vereceğim...
Benim serim(Arda) ve Çok sevilen bir seridir(Kendimce demiyorum,Bildiğin sordum baya aboneye :sırıtmak: )Team Fortress 2...Son bölümü veriyorum :
Bu serinin Daha fazlasını istiyorsanız :
Bahadırın Yeni serisi ve Tutucağına inandığım Amnesia The Dark Descent :
Ve Baayaaa Önceden çektiğim,sanırım ilk videomuz olan Minecraft videom :sırıtmak
Mikrofonum o zamanlar bozuktu,aldırmayın
)
NOT:İzledikçe duygulanıyorum alun şu videoyu :sırıtmak:
Veee Son olarak Çeviri videom - Team Fortress 2 Meet The Engineer :
Evet,Biraz uzun oldu konu üzgünüm :sırıtmak: Kanalın linkinide vereyim doya doya inceleyin :
Tekrar evet :sırıtmak: Evet arkadaşlar sizleride bekliyor olacağız ve önemli not,3'ümüzde Önemli bir sınava gireceğiz(Kanal sahipleri)ve bu yüzden kısa bir süre ara vermeliyiz(1 ay) :sırıtmak:
O Zaman içinde kanalı sizlere Emanet ediyorum,Geldiğimde Aboneler'i çok görmek istiyorum,bu çocuğu kırmayın,Her neyse cıvımayalım :sırıtmak: Kendinize iyi bakın ve iyi seyirlerrr mösyöö...
Öncelikle herkeze selamlar,kanalda 67-68 karar veremedim ikisinden birisi :sırıtmak: video var,3 kişiyiz ve her birimiz türlere ayrıldık diyebilirim...
Arda(Ben)-Eğlence oyunları
Bahadır-Korku oyunları
Mehmet-Macere,aksiyon(Minecraft,Half-life vb.)
Minecraft hepimiz için o başka :sırıtmak:,88 aboneyiz şuanlık :sırıtmak: Aldığım Tepkilere inanamadım öyle söyliyeyim(Güzel anlamda)Sizinde hoşunuza gideceğini iddia ediyorum :sırıtmak:...
Kanalın Adı Oyun Hırsızı
Örnek Olarakta 4 video vereceğim...
Benim serim(Arda) ve Çok sevilen bir seridir(Kendimce demiyorum,Bildiğin sordum baya aboneye :sırıtmak: )Team Fortress 2...Son bölümü veriyorum :
Bu serinin Daha fazlasını istiyorsanız :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Bahadırın Yeni serisi ve Tutucağına inandığım Amnesia The Dark Descent :
Ve Baayaaa Önceden çektiğim,sanırım ilk videomuz olan Minecraft videom :sırıtmak
NOT:İzledikçe duygulanıyorum alun şu videoyu :sırıtmak:
Veee Son olarak Çeviri videom - Team Fortress 2 Meet The Engineer :
Evet,Biraz uzun oldu konu üzgünüm :sırıtmak: Kanalın linkinide vereyim doya doya inceleyin :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Tekrar evet :sırıtmak: Evet arkadaşlar sizleride bekliyor olacağız ve önemli not,3'ümüzde Önemli bir sınava gireceğiz(Kanal sahipleri)ve bu yüzden kısa bir süre ara vermeliyiz(1 ay) :sırıtmak:
O Zaman içinde kanalı sizlere Emanet ediyorum,Geldiğimde Aboneler'i çok görmek istiyorum,bu çocuğu kırmayın,Her neyse cıvımayalım :sırıtmak: Kendinize iyi bakın ve iyi seyirlerrr mösyöö...