EğlencePortakali Plugin Paketi | 0 Alintı GroupManager | Essentials 0 Alıntı| Tamamen [1.6.2]

kayhan20

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar biliyorsunuzki bundan önceki paketlerimde pek iyi değildim.Nedeni ise şu 1.5.2 | .1.6.2 Plugin eklentilerini Birbirine karıştırıp yapardım ama şimdi Hepsini tek tek indirip Tek Tek ayarladım Pl
Paketinin adlarını yazmıyacağım Bazı açık tavırlılar Hemen yorum yapıyorlar.Plugin konusunda Pekde iyi olmasakta Yavaş yavaş gelişmeler kaydediyorum.

Bana bu konuda Bu paketde >>TheLegend<< Kardesimize Tesekkürlerimi sunuyuorum

Facebook Sayfası:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Youtube Kanalı:

Web Sayfası Şablon Hazırlanıyor.!! Kapalı olabilir Bu yüzden

-[EglencePortakali Plantium Paket [V.4.0 SFinal]-

İndirme Linki Aşağıdadır.

!!!!Lütfen Yazım yanlışlığı Paket ile ilgili sorun olursa Sype:talha.kayhan

Paketde Gereksiz olan Herşeyi çıkardım bir önceki Paketde Yorumlar Yaptılar Ben yorumlara Fazla takan bir insan değilim Ama baktim ve gereksiz olan Pluginleri sildim.
Klasik-Standart Server Plugini------
ÖnemliNOT:paketi Kullanabilir Kendi üstünüze Göre ayarlayabilir Alinti yapip Kendi Plugin paketinizde kullanabilirsiniz

Grouplar Şuınlardır
Oyuncu
Rehber
UltraVip
Builder
Vip
Kurucu
Moderator
flyvip
DenemeRehber
Reklamci
Admin
=>NOT:Moderatör Admin Ve Kurucuya Op Vermeden Yetkili olamaz Önlem Amaçlidir<=
Benim Group Favorim Budur isteyen değiştirebilir.

GroupManagerden Bir görüntü
Arkadaşlar Bakın Hatalar Ufak tefek olabilir Bakın bu konuyu üzerine basarak söylüyorum Lütfen Craftbukkit [1.6.2] Son sürümünü indirin ve 2GB ram ile Plugin paketini çaliştirin Lütfen bunu dikkate alınız.Tekrar diyorum [1.6.2] Son Sürüm indirin Ve Serveri 2GB Ram ile başlatın Sizin Bilgisayarınızda Kasmalar olabilir 1 GB ram verip başlatmayın serveri Lütfen bunları Yapın Hatalar 2 Adet 1. Online Mode False yapin diyor İkinciside Server stop çeklidiginde Ufak Bir Yazı çıkıyor Ben Serveri kurarken Plugin paketini kurarken hiçbir hata Meydana gelmedi Bunlar dışında Lütfen yorumlarınızı Olumlu bakarak Yaziniz.Paketde 1 hata çıkıyor Sanki hepsi hatalı gibisinden Muamele yapıyorsunuz bu yanlış plugin paketi V.3.0 konu açarak yayınladım Yazdım oraya paketle ile yazı ile ilgili bir sorun olursa lütfen skype adresinden Verin dedim ama Millet Çok meraklı hataları göz önünde bulundurmayin.İyi Günler.Herkezın Paketine Ve Geleceğine olumlu bakarak yorum yapın.

İndirme:

-[EglencePortakali Plantium Paket [V.4.0 SFinal]-
::>>Paketi Beğenmeyenler Konudan gidebilir<<::

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Peki Neden GroupManager'inde
Paketinde Olmayan Plugin Permissionları Ekledin ?

kayhan20

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D İYi Bak Var hepsi[DOUBLEPOST=1378118428,1378118378][/DOUBLEPOST]MyHorse-Essentials-Factions[DOUBLEPOST=1378118459][/DOUBLEPOST]OpenINV vardi sonra sildim onu

EvilSephXD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:D fena degil the legend 4.0 daha iyi :)[DOUBLEPOST=1378118762,1378118694][/DOUBLEPOST]serverda ne alimi var :)

kayhan20

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Legend Kadar degilim Ama Legend Yaptirdi :) Yani bana söyledi Ben yaptıkm öğretti yapmayi[DOUBLEPOST=1378119038,1378118995][/DOUBLEPOST]skype talha.kayhan ekle söylerim

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
kitler ve essentialschat config
ayarları >>thelegend<<
onlarıda kendin yapsan fena olmaz :D
tamamiyle kendi emeğin olması daha iyi olur sonuçta ?

darkness45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş ben yüklüyemdim yardım edermsin[DOUBLEPOST=1378121186,1378121151][/DOUBLEPOST]yükledim amam server dosyasına gçeirmiyom
geçirsem bile plgınden
bir şey yok kurucu olamıyom serverimde