Eğlencesine League Of Legends #1 "Singed ile feedliyoruz"

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Fark Ettinmi Bilmiyorum Kategoride Son 3 Aydır Minecraft Dışında Videolar Paylaşılıyor.
Uyarmaya çalıştıkça uyarıyorum.Onların hata yapması senin de yapacağın anlamına gelmez.Bir hata yapmış biri devamı da ona uyup devam etirtmiş farkettiyseniz en fazla konu yeri yanlış mesajlarımı bu bölümde atıyorum.

ÇevrimiçiOyuncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Uyarmaya çalıştıkça uyarıyorum.Onların hata yapması senin de yapacağın anlamına gelmez.Bir hata yapmış biri devamı da ona uyup devam etirtmiş farkettiyseniz en fazla konu yeri yanlış mesajlarımı bu bölümde atıyorum.
Sende Haklısın Tabi ki Ama Bizde Burdan Hani En Azından 2-3 İzlenme Kazanırız Diye Paylaşıyorum Eğer Forum Yetkililerince Tüm Bu Konular Silinirse Ve Bu Bölümde Tekrar Minecraft Hakim Olursa Bende Paylaşmam.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sende Haklısın Tabi ki Ama Bizde Burdan Hani En Azından 2-3 İzlenme Kazanırız Diye Paylaşıyorum Eğer Forum Yetkililerince Tüm Bu Konular Silinirse Ve Bu Bölümde Tekrar Minecraft Hakim Olursa Bende Paylaşmam.
Öyle düşünmemelisin sen paylaşmamalısın ki diğerleri de paylaşmasın.Yoksa diğer uyaracağım kişi de paylaşacak seni görüp.Anladın mı ? :)