ÇevrimiçiOyuncu
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Bu sefer değil sanırım.Konu yeri yanlış.
Konu Yeri Doğru Let's Play Yani Oynamak Anlamına Gelir Bende Oynuyorum.Konu yeri yanlış.
Konu Yeri Doğru Let's Play Yani Oynamak Anlamına Gelir Bende Oynuyorum.
Minecraft TV'de Minecraft dışı videoların paylaşımı yasaktır.Bu sefer değil sanırım.
Fark Ettinmi Bilmiyorum Kategoride Son 3 Aydır Minecraft Dışında Videolar Paylaşılıyor.Minecraft TV'de Minecraft dışı videoların paylaşımı yasaktır.
Buyrun linki ;
https://forum.gamer.com.tr/konu/minecraft-multimedya-kategorisi-kurallari.225725/
Uyarmaya çalıştıkça uyarıyorum.Onların hata yapması senin de yapacağın anlamına gelmez.Bir hata yapmış biri devamı da ona uyup devam etirtmiş farkettiyseniz en fazla konu yeri yanlış mesajlarımı bu bölümde atıyorum.Fark Ettinmi Bilmiyorum Kategoride Son 3 Aydır Minecraft Dışında Videolar Paylaşılıyor.
Sende Haklısın Tabi ki Ama Bizde Burdan Hani En Azından 2-3 İzlenme Kazanırız Diye Paylaşıyorum Eğer Forum Yetkililerince Tüm Bu Konular Silinirse Ve Bu Bölümde Tekrar Minecraft Hakim Olursa Bende Paylaşmam.Uyarmaya çalıştıkça uyarıyorum.Onların hata yapması senin de yapacağın anlamına gelmez.Bir hata yapmış biri devamı da ona uyup devam etirtmiş farkettiyseniz en fazla konu yeri yanlış mesajlarımı bu bölümde atıyorum.
Öyle düşünmemelisin sen paylaşmamalısın ki diğerleri de paylaşmasın.Yoksa diğer uyaracağım kişi de paylaşacak seni görüp.Anladın mı ?Sende Haklısın Tabi ki Ama Bizde Burdan Hani En Azından 2-3 İzlenme Kazanırız Diye Paylaşıyorum Eğer Forum Yetkililerince Tüm Bu Konular Silinirse Ve Bu Bölümde Tekrar Minecraft Hakim Olursa Bende Paylaşmam.
Türk İnsanı Olduğum İçin Doğuştan Trafik ve Forum Kurallarına Karşıyım.Öyle düşünmemelisin sen paylaşmamalısın ki diğerleri de paylaşmasın.Yoksa diğer uyaracağım kişi de paylaşacak seni görüp.Anladın mı ?![]()