Einstein'ın Teorisi Doğrulandı

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Ligo Çekim Dalgaları gözlem evi Astrofizikçileri yapmış olduğu gözlemde iki karedeliğin
birbirleriyle çarpıştığını gözlemledi. Çarpışma sesini kaydeden bilim insanları nobel ödülü alabilirmiş. Bu gözlem sonucunda ortaya
çıkan sonuç Einstein'ın genel görelilik görüşünü doğruluyor.
Genel Görelilik kuramına göre cisimlerin kütleleri ne kadar büyükse, çekim kuvveti de o kadar büyük olur. Bu kuram, kara delik gibi büyük kütleli cisimlerin hem çok fazla çekim kuvvetine, hem de zamanı bükebilme yeteneğine sahip olduğunu açıklar. Çekim dalgalarının büyük cisimlerin hızlanmasıyla ortaya çıkıp, Uzayı genişletebiliyor. Böylece Albert Einstein'ın tam 100 yıl(1916) önce ortaya atmış olduğu bu kuram kanıtlandı. Ve Evrenin genişlediği tamamen doğrulandı.

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bazen gerçekten Müslümanlığın bittiği o güne geldiğimizi sanıyorum. Yahu gerçekten mi! Bu bilim adamlarının dediği her şey Kuran-ı Kerimden çalıntı. Yahu sen 2016'da bu gerçeği ortaya çıkarıp insanları şaşırtacağına veya şaşıracağınıza azcık dininize mensup olup kitabınızı açın okuyun zaten orada her şey yazıyor! Artık şuna inanın, sizin dininizi kullanıyorlar ve sizin dininizi yok ediyorlar. Ben hergün böyle saçma sapan konular, haberler, mesajlar görüp Cuma gününden itibaren Kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini ve kıyametin kopacağını sanıyorum, yapmayın arkadaş. Aç oku Dininin kitabını taaa kaç yüzyıl önce gönderilmiş kitapta Bilim Adamlarının bile hala bu konu hakkında bilmediği birçok şey detaylı şekilde yazılı. 100 Yıl sonrada önünüze pişirip koyarlar o bilgileri sizde "AAAA! GERÇEKTEN Mİ? BU NASIL OLABİLİR! YÜZ YILIN BULUŞU." der geçersiniz. Ne biçim insansınız siz kardeşim? Hergün sinirden ölüyorum şu Avrupa'ya ya. Sizinde aklınızı çeliyorlar!

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bazen gerçekten Müslümanlığın bittiği o güne geldiğimizi sanıyorum. Yahu gerçekten mi! Bu bilim adamlarının dediği her şey Kuran-ı Kerimden çalıntı. Yahu sen 2016'da bu gerçeği ortaya çıkarıp insanları şaşırtacağına veya şaşıracağınıza azcık dininize mensup olup kitabınızı açın okuyun zaten orada her şey yazıyor! Artık şuna inanın, sizin dininizi kullanıyorlar ve sizin dininizi yok ediyorlar. Ben hergün böyle saçma sapan konular, haberler, mesajlar görüp Cuma gününden itibaren Kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini ve kıyametin kopacağını sanıyorum, yapmayın arkadaş. Aç oku Dininin kitabını taaa kaç yüzyıl önce gönderilmiş kitapta Bilim Adamlarının bile hala bu konu hakkında bilmediği birçok şey detaylı şekilde yazılı. 100 Yıl sonrada önünüze pişirip koyarlar o bilgileri sizde "AAAA! GERÇEKTEN Mİ? BU NASIL OLABİLİR! YÜZ YILIN BULUŞU." der geçersiniz. Ne biçim insansınız siz kardeşim? Hergün sinirden ölüyorum şu Avrupa'ya ya. Sizinde aklınızı çeliyorlar!
Haklısın 10krkt
r