Eirenes
HAYLAZ
- En iyi cevaplar
- 0
Ne diyorsun sen ?Yazmıyacaktım ama gerçekden niye detayları benim veya diğer mimar arkadaşlarımıdan bakarak yapıyorsun ?
Benim yapılarımı xematic in yapılarını genelde iyi olan yapıları bir incelermisin Eirnescim özellikle pencere detayları sanki bizden alınmış gibi ama ..Ne diyorsun sen ?
Link atar mısın? benim kimseden detaylari çaldığım yok. reklam test serverinde herkezın ıcınde yapıyorum, beni bilen bilir.Benim yapılarımı xematic in yapılarını genelde iyi olan yapıları bir incelermisin Eirnescim özellikle pencere detayları sanki bizden alınmış gibi ama ..
1. çaldın demedim bakarak yapmışsın dedim 2. küp sanatında oldukça yapılarımız var bakabilirsin 3.Öyle diyorsan öyledir iyi forumlarLink atar mısın? benim kimseden detaylari çaldığım yok. play.oyunoskop.com'un test serverinde herkezın ıcınde yapıyorum, beni bilen bilir.
Kaynak paketi yok shaders o bide parkur var onu cekmeyı unutmuşum, en yakın zamanda resmini eklerim..Kaynak Paketi ile güzel duruyor fakat tek bir şey eksik, bekleme lobisinin vazgeçilmezi PARKUR !
Yazmıyacaktım ama gerçekden niye detayları benim veya diğer mimar arkadaşlarımıdan bakarak yapıyorsun ?
Nabiyiniz la burda , neyse başlim @RivonS kankacım herkesin yapısı birbirine benzer zaten biri dünya yaparken birinden ay bekleme onlara bakmasa bile yapılar'a genel bakış atarsan sende farkedeceksinki herkesin yapısı öyle olmaya başlıyor bunun sebebi bakıp yada bakmamaları değil kendilerini geliştirmeye çalışmaları...Bayıldım ! Çatı hariç muhteşem, eline sağlık. Bir de alttaki kuleler berbat.
döverim de severim deNabiyiniz la burda , neyse başlim @RivonS kankacım herkesin yapısı birbirine benzer zaten biri dünya yaparken birinden ay bekleme onlara bakmasa bile yapılar'a genel bakış atarsan sende farkedeceksinki herkesin yapısı öyle olmaya başlıyor bunun sebebi bakıp yada bakmamaları değil kendilerini geliştirmeye çalışmaları...
gelelim diğer kankama bak @Chyron kanka katılıom , Üst çatı ve Alt taraftaki kuleler berbat sana uzun yazı yazmıcamda o nasıl bir yorum arkadaş övüonmu sövüonmu belli değil...
Dip not " Özel üyeliğim bitti fakir kaldım "
Bunları biliyormusun architectusNabiyiniz la burda , neyse başlim @RivonS kankacım herkesin yapısı birbirine benzer zaten biri dünya yaparken birinden ay bekleme onlara bakmasa bile yapılar'a genel bakış atarsan sende farkedeceksinki herkesin yapısı öyle olmaya başlıyor bunun sebebi bakıp yada bakmamaları değil kendilerini geliştirmeye çalışmaları...
gelelim diğer kankama bak @Chyron kanka katılıom , Üst çatı ve Alt taraftaki kuleler berbat sana uzun yazı yazmıcamda o nasıl bir yorum arkadaş övüonmu sövüonmu belli değil...
Dip not " Özel üyeliğim bitti fakir kaldım "
Bunları biliyormusun architectus
https://docs.google.com/document/d/1SbvKs84-AmRX5S2YLlMtQHhQZKhK__KiTtitSr5PwYk/edit
https://twitter.com/MCAUnion/status/767946156450000896
O DEDİĞİN ŞEYİ YAPAN MİMARLAR KARA LİSTEYE ALINIYOR BURADA CANIM,HİÇDE DOĞRU BİRŞEY DEĞİL
HEM SENİN DEDİĞİN ŞEY ANCAK ROBOTLAR İÇİN GEÇERLİ,İNSANLARIN KAPASİTESİ ÖLÇÜLEMEZ