Ejderhayla Gezinti

EternalMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar , bir serverda görmüştüm . Spawnda bir tabelaya basıyorduk ve ejderhayla spawnın üzerinde dolaşıyorduk ardından da ejderha bizi spawna geri getiriyordu . Bu nasıl yapılır acaba ?

EternalMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Araştırdım ancak hep yabancı anlatımlar mevcut. Türkçe anlatım yapan biryer varmı acaba ?

EternalMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Plugini servere attım ancak restartladığıma rağmen klasör oluşmadı neden acaba ? Komutlarda çalışmıyor .

korayberk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dragon_ride.sk tamam la dövmeyin tamam

-Koray-Kayseri-KFL'18-Minecraft-CoD-BF-GTA-

EternalMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler , ben buldum ne yapacağımı ancak plugin klasörü oluşmadı neden ?[DOUBLEPOST=1437261075,1437257797][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar , pluginle ilgili tüm bilgilere sahibim yarın anlatımıyla ilgili konu açacağım.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler , ben buldum ne yapacağımı ancak plugin klasörü oluşmadı neden ?[DOUBLEPOST=1437261075,1437257797][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar , pluginle ilgili tüm bilgilere sahibim yarın anlatımıyla ilgili konu açacağım.
Kendine saklamayı öneririm, en azından benim uzunca bir süre araştırıp yaptığım birşeye saygı duymuş olursun.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Kendine saklamayı öneririm, en azından benim uzunca bir süre araştırıp yaptığım birşeye saygı duymuş olursun.
Ne Vereceksin Karşılığında Adama Çıkarı Olmadan Neden Hiç Olmazsa Bir Ego Kasmayı Reddetsin ?