Komut bloğuyla binilebilen enderdragon yapmıştım da, bi butona basarak mümkün değil. Oyuncunun gidip üstündeki domuza sağ tıklaması gerek.Araştırdım ancak hep yabancı anlatımlar mevcut. Türkçe anlatım yapan biryer varmı acaba ?
Kendine saklamayı öneririm, en azından benim uzunca bir süre araştırıp yaptığım birşeye saygı duymuş olursun.Beyler , ben buldum ne yapacağımı ancak plugin klasörü oluşmadı neden ?[DOUBLEPOST=1437261075,1437257797][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar , pluginle ilgili tüm bilgilere sahibim yarın anlatımıyla ilgili konu açacağım.
5 snyede bulunacak bişi [emoji1]Kendine saklamayı öneririm, en azından benim uzunca bir süre araştırıp yaptığım birşeye saygı duymuş olursun.
Ne Vereceksin Karşılığında Adama Çıkarı Olmadan Neden Hiç Olmazsa Bir Ego Kasmayı Reddetsin ?Kendine saklamayı öneririm, en azından benim uzunca bir süre araştırıp yaptığım birşeye saygı duymuş olursun.
Ahh keşke entitydata Player da da etkilese ahh ahh!Komut bloğuyla binilebilen enderdragon yapmıştım da, bi butona basarak mümkün değil. Oyuncunun gidip üstündeki domuza sağ tıklaması gerek.Zaten komut blokçular anladı mantığını
![]()
Olsa neler yaparız neler... Vanillada isminin başına |ADMIN| yazmaktan tut, iki oyuncuyu üstü üste çıkarmaya kadar her şeyi yapabilirdik.Ahh keşke entitydata Player da da etkilese ahh ahh!