giresun283428
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar,
Artık Minigame oyunları kodlamaya başladım ve ilk Minigame oyunum olan Krallar Savaşı'nı paylaştım. Fakat daha da güzel oyunlar yapmak istiyorum. Örnek Eggwars, Bedwars, BlockWars vb. Tabi bu oyunları yapmak biraz mantık ve emek istiyor. O yüzden Ekibime;
1 Adet: Tasarımcı (menüleri tasarlayacak, renk kodları vs.)
1 Adet: Skripter (bilgisi ve mantığı çok iyi olan)
1 Adet: Konu Tasarımcısı
Eğer bunlardan birisini karşılayan varsa Discord Sunucumuza gelebilirler oradan konuşuruz. Tabi karşılamayan varsa bile yine gelebilir Discord Sunucumuza. Herkese İyi Forumlar
Discord Sunucumuz:
Discord Sunucumuza Gelicek olanlar Kayıt Yaptırma Odasına herhangi bir mesaj atsınlar.
Artık Minigame oyunları kodlamaya başladım ve ilk Minigame oyunum olan Krallar Savaşı'nı paylaştım. Fakat daha da güzel oyunlar yapmak istiyorum. Örnek Eggwars, Bedwars, BlockWars vb. Tabi bu oyunları yapmak biraz mantık ve emek istiyor. O yüzden Ekibime;
1 Adet: Tasarımcı (menüleri tasarlayacak, renk kodları vs.)
1 Adet: Skripter (bilgisi ve mantığı çok iyi olan)
1 Adet: Konu Tasarımcısı
Eğer bunlardan birisini karşılayan varsa Discord Sunucumuza gelebilirler oradan konuşuruz. Tabi karşılamayan varsa bile yine gelebilir Discord Sunucumuza. Herkese İyi Forumlar
Discord Sunucumuz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
(Discord ile gg arasına nokta koyun)Discord Sunucumuza Gelicek olanlar Kayıt Yaptırma Odasına herhangi bir mesaj atsınlar.