Ekip Aranıyor! | KleiumNetwork Çok Yakında Açılacak (1.8.x-1.15.x | OP Skyblock)

Kleium

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Moderator
  2. Mimar
  3. Rehber
  4. Diğer
Biz Kimiz?
Bizler, Kleium adlı Twitch kanalının sahibiyiz. Kanalımız henüz çok büyük olmamakla birlikte sahip olduğumuz ufak kitle ile Minecraft oynuyoruz. Son zamanlarda sıklıkla vakit geçirdiğimiz sunuculardaki oyunculara karşı olan ilgisizlik ve modersayon eksikliğinden dolayı kendi sunucumuzu açmaya karar verdik. İlk sunucu deneyimimiz olmayacak olan Kleium Network, daima kitlesini önceleyecek ve her oyuncusuna değer verecektir. Amacımız, oyuncularımıza Minecraft'ın en güncel sürümünü SkyBlock, Bed Wars ve Faction gibi modlarda deneyimlemesini sağlamak olacaktır.

Kimleri Arıyoruz?
Bizler, atılacağımız bu Minecraft serüveninde hem bilgisiyle bize destek olacak, hem de gururla sunucu ailemizin bir parçası olacak rehberler, pluginciler, geliştiriciler, mimarlar ve moderatörler arıyoruz.

Nasıl Başvurabilirsiniz?
Eğer erkenden Kleium Network ailesinin bir parçası olmak istiyorsanız, Discord sunucumuza katılabilir veya Kleium ile özelden iletişim kurabilirsiniz.

Zaman ayırdığınız için teşekkürler,
Kleium

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kleium'un Discord Adresi: Kleium#2020​

Son düzenleme:

SonRooster

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
discorddan ekleyemiyorum ve dc sunucusuna giremiyorum eklermisin beni ADANALIReis#4382